Dominik honda Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak cos podrasowac aby bylo mocniejsza moja Honda mt50 aby dodac mocy . 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 ... założyć turbosprężarkę albo wstawić silnik od CRF450... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Dann Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 kompresor... ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Łukasz_Sob Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak jutro wytrzeźwieje,to napisze.do czego chcesz używać małego enduraka? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Dominik honda Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 A wiesz tak zeby pojezdzic. Bardzo ja lubie. Zeby troche posmigac po plazy bo ona szybko traci moc na plazy 0 Cytuj
ClearWater Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 1. cylinder, 2. wydech 3. gażnik 4. filtr pow. 5. gasbox 6. zapłon 7. wał ( nie da mocy) 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 lepiej kup coś większego wyłożysz spory haj na tuning bo wiem ile to bajery kosztują , żywotność spadnie i będziesz co sez robił kapitalkę albo co pół 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi