kamil18 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 prosba o zbiórke w pabianicach przejazd na pogrzeb tragicznie zmarłego szymona zbiórka 11-30 na orlen przy cmentarzu .kosciół Najświętszej Marii Panny, rodzina zaprasza motocyklistów godzina mszy 12 w czwartek czyli jutro dziekuje wszyzstkim tym ktorzy moga przybyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ja będę ale nie motocyklem bo go nie posiadam. 0 Cytuj http://www.bezpieczny-motocyklista.pl/ Pamiętaj bezpieczny motocyklista to żywy motocyklista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja chetnie tylko ze w tych godzinach jestem w pracy [*] 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi