scOti Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Słysząc o LED'owym oświetleniu, nie sądziłem że to będzie tak ładnie i mocno świecić, niestety cena powala:http://www.webbikeworld.com/lights/trail-tech-equinox-led-lights/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 delikatnie przesada choc fajne lampeczki;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 czemu przesada?IMHO dobra alternatywa dla xenonów 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 a Ty jakie masz światła u siebie Scoti? mnie rozwalają kierowcy jak mi machają, że lewe się nie pali .... i czasami na trasie nie wiem czy mrugają mi bo nie mam światła czy dlatego bo policja. A w moim fazerze po prostu tak jest ze prawe się pali..lewe długie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 tez jeżdżę na 1 na lewym, mam zamontowanego xenona 6000k - ustawionego dość nisko wiec nie wali po oczach,ale coraz bardziej skłaniam się ku zamontowaniu 2 światła ;] 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja u siebie zamontowałem taki oświetlenie ledowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 olo, to sa paski ledowe ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tak, co prawda bez homOLOgacji ale policja się nie czepia. Są one jako światła dzienne. Taki fajny bajerek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 a w fazerach to nie da się czasem jednym dodatkowym kabelkiem sprawić aby świeciły oba reflektory....?jednak dobrze pamiętam :)http://www.motocykl.org/viewtopic.php?f=21&t=4297http://www.fz6-forum.com/forum/how-tos/1666-bd43s-07-headlight-mod-part-2-a.html 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi