JAREK-XJR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Posiadam ok 10 sprajów do łańcucha, m.in. Castrol. Sprzedam je, a za kaskę kupię plecaki dla dziewczyn z ośrodka, w którym pracuję. Jest akurat fajna promocja w go-sporcie. Średnio spray kosztuje około 30 zł, ja chcę za nie po 20 zł za jeden. Jak ktoś z dobrego serca dorzuci więcej to chwała mu za to. Proszę się kontaktować telefonicznie: 792926242 po 9 rano. Będę tu uaktualniał ile i jakie zostały. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jakie konkretnie masz te smary? Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 A masz może spray do czyszczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Smarów mam najwięcej Castrola i kilka jakieś Molykote ( http://www.molykot.com/lsmarydolancuchowiprzekladni%20index.php ). Mam jeden spray do czyszczenia marki Molykote. Od zaraz, w domu mam smar Agip i wspomniany spray do czyszczenia. Pozostałe smary mam w pracy ale to kwestia podjechania i za pół godziny mogę mieć. Dziś do jakiejś 15 jestem mobilny więc jak potrzeba to i podrzucić gdzieś mogę. Niestety raczej nie dam rady wpaść pod Central dzisiaj ale jak ktoś ma po drodze i chce to Agipa mam na miejscu w domu, tj. pl.Barlickiego. Jutro już będę miał wszystkie pod reką bo pracuję od 11 do 14 i zabiore je z pracy. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wziolem Agipa i gites smar ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Mam jeszcze: 2 Castrole, 3 Molykote, 1 Berner I 1 spray do czyszczenia Molykote. Spray do bardziej czyszczenia zacisków hamulcowych itp. niż łańcucha ale jak kto tam woli. Ja łańcuch naftą czyszczę. Jako że na forum yamahy XJR już też się sprzedały trzy to nabyłem już dwa plecaki: http://www.go-sport.pl/go-sport/kampanie/sporty_pelne_slonca/index.html#/13/zoomed Edytowane 14 Czerwca 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak byś jutro był w okol Dąbrowy, to bym wziął 1 szt Castrola, niestety nigdzie nie podjadę, aktualnie nie jestem mobilny Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Niestety w weekend pracuje i siedzę z synkiem w domu lub jego okolicy więc raczej w okolicy dąbrowy mnie nie będzie. Może w tygodniu choć nie obiecuję. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jest jeszcze ten smar Castrola do łańcuch dostępny ? Mógłbyś podać pełną nazwę jego, albo napisać czy nada się do łańcucha używanego w motocyklu crossowym. Pozdrawiam you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 prosimy foty smarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) http://www.emc24.fi/images/webkuvat/MZ-CHLRAC.jpg - ostała się ostatnia sztuka Molykote musze zrobić fotkę bo w necie są różnie oznaczone i nie chcę wprowadzić w błąd. O dokładnie ten: http://www.univar.pl/do-lancuchow/items/59.html http://e-enter.eu/sklep/img/p/27-69-large.jpg - też jedna puszka http://www.univar.pl/do-lancuchow/items/276.html - mam jeszcze spray do czyszczenia. Dokładnie ten z linku. Sztuk 3 Edytowane 19 Czerwca 2013 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 a jakie są pojemności poszczególnych szprejów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 400 ml Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 biore castrola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Odkładam dla ciebie. Tym samym castrole się skończyły. Zostały dwa smary: molykote i berner oraz trzy metal cleaner'y. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jeszcze raz dzięki za smar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 To ja dziękuję za zakup bo mogłem kupić kilka plecaków. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zidus dostałeś PW. Prosze o kontakt w sprawie castrola bo będę musiał go zaoferować komuś innemu. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi