Amazi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej, wybiera się ktoś na zlot do Srebrnej Góry (dolnośląskie) Tutaj jest link: http://www.motozloty.com/zloty/8-rock-n-ride-srebrna-gora Ja z moim mężczyzną wybieramy się z Pabianic w piątek późnym popołudniem do Wrocławia, a następnie w sobotę rano z Wrocławia do Srebrnej Góry. Czy ktoś chce do nas dołączyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Hej, wybiera się ktoś na zlot do Srebrnej Góry (dolnośląskie) Tutaj jest link: http://www.motozloty.com/zloty/8-rock-n-ride-srebrna-gora Ja z moim mężczyzną wybieramy się z Pabianic w piątek późnym popołudniem do Wrocławia, a następnie w sobotę rano z Wrocławia do Srebrnej Góry. Czy ktoś chce do nas dołączyć? Witam, ja niestety nie jadę ( mam swój ślub w tym terminie) ale byłem tam już kilka razy i serdecznie polecam, okolica super i warto zarezerwować sobie trochę więcej czasu niż tylko na sam zlot. Pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę Gazia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja pochodzę z Wrocławia, więc te tereny nie są mi obce :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 jeden z ciekawszych zlotów w sezonie i cene zmiejszyli z 70zl na 50zl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamot Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja wybieram się z kilkoma znajomymi. Ale jedziemy w sobotę wcześnie rano. Może na zlocie się spotkamy z kimś z naszych okolic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 rozglądajcie sie za sznaucerem miniaturowym a mnie spotkacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamot Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 będziemy się rozglądać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 moje moto nadal u lakiernika, mam nadzieje ze do jutra zdążę go złożyć Pokazała sie informacja na facebooku W dniu dzisiejszym skończyło sie pole namiotowe na zlocie w Srebrnej Górze. Twierdza peka w szwach od motocykli, jezeli nie macie noclegu w miescie, niestety was nie zmiescimy. Frekwencja przerosla nasze najsmielsze oczekiwania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamot Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Niestety zainteresowanie przerosło organizatorów. Nam udało się dostać tylko dzięki znajomym, którzy byli od piątku. Policja nie wpuszczała w ogóle nowych osób. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 My przyjechaliśmy i sie nie dostaliśmy :-( Jestem bardzo zawiedziona. Miał to być mój 2 zlot w życiu i totalna katastrofa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamot Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 W sumie atmosfera fajna , ale organizacyjnie porażka. Zabrakło naszywek, znaczków, brak talonów na posiłki. Wszędzie śmieci, sanitariaty...lepiej nie wspominać. Ale mimo wszytko warto było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wybiera sie ktos w tym roku??? http://www.motozloty.com/zloty/62-srebrna-gora-26-29-czerwca-2014-r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi