Amazi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej, wybiera się ktoś na zlot do Srebrnej Góry (dolnośląskie) Tutaj jest link: http://www.motozloty.com/zloty/8-rock-n-ride-srebrna-gora Ja z moim mężczyzną wybieramy się z Pabianic w piątek późnym popołudniem do Wrocławia, a następnie w sobotę rano z Wrocławia do Srebrnej Góry. Czy ktoś chce do nas dołączyć? 0 Cytuj
Gazela Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Hej, wybiera się ktoś na zlot do Srebrnej Góry (dolnośląskie) Tutaj jest link: http://www.motozloty.com/zloty/8-rock-n-ride-srebrna-gora Ja z moim mężczyzną wybieramy się z Pabianic w piątek późnym popołudniem do Wrocławia, a następnie w sobotę rano z Wrocławia do Srebrnej Góry. Czy ktoś chce do nas dołączyć? Witam, ja niestety nie jadę ( mam swój ślub w tym terminie) ale byłem tam już kilka razy i serdecznie polecam, okolica super i warto zarezerwować sobie trochę więcej czasu niż tylko na sam zlot. Pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę Gazia. 0 Cytuj
Amazi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja pochodzę z Wrocławia, więc te tereny nie są mi obce :-) 0 Cytuj
chippe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 jeden z ciekawszych zlotów w sezonie i cene zmiejszyli z 70zl na 50zl 0 Cytuj
szamot Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja wybieram się z kilkoma znajomymi. Ale jedziemy w sobotę wcześnie rano. Może na zlocie się spotkamy z kimś z naszych okolic. 0 Cytuj
chippe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 rozglądajcie sie za sznaucerem miniaturowym a mnie spotkacie 0 Cytuj
szamot Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 będziemy się rozglądać 0 Cytuj
chippe Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 moje moto nadal u lakiernika, mam nadzieje ze do jutra zdążę go złożyć Pokazała sie informacja na facebooku W dniu dzisiejszym skończyło sie pole namiotowe na zlocie w Srebrnej Górze. Twierdza peka w szwach od motocykli, jezeli nie macie noclegu w miescie, niestety was nie zmiescimy. Frekwencja przerosla nasze najsmielsze oczekiwania. 0 Cytuj
szamot Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Niestety zainteresowanie przerosło organizatorów. Nam udało się dostać tylko dzięki znajomym, którzy byli od piątku. Policja nie wpuszczała w ogóle nowych osób. 0 Cytuj
Amazi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 My przyjechaliśmy i sie nie dostaliśmy :-( Jestem bardzo zawiedziona. Miał to być mój 2 zlot w życiu i totalna katastrofa... 0 Cytuj
szamot Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 W sumie atmosfera fajna , ale organizacyjnie porażka. Zabrakło naszywek, znaczków, brak talonów na posiłki. Wszędzie śmieci, sanitariaty...lepiej nie wspominać. Ale mimo wszytko warto było. 0 Cytuj
krystian Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wybiera sie ktos w tym roku??? http://www.motozloty.com/zloty/62-srebrna-gora-26-29-czerwca-2014-r 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi