_Michał_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam pytanie do Szanownego Grona Czy ktoś z Was, Kolegów bądź Koleżanek posiada aktywne konto na eBay'u oraz PayPall'a. Chodzi mi o zakup jednej rzeczy z UK, zapłacenie za to (kilkanaście funtów) i przesyłka pójdzie do PL Oczywiście przelew zrobię z góry na konto w PLN + np. na flaszeczkę 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Tak się składa Michale, że dzisiaj założyłem konto na Ebayu i przelałem kasę na mojego PayPal'a, z którego jutro opłacę zamówienie za klamki z UK Daj znaka na PW, dogadamy szczegóły, podasz aukcję, podasz ruble i zamówię 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
_Michał_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Suchy - co ja bym bez Ciebie zrobił Jutro na spokojnie na PW napiszę Ci szczegóły i się dogadamy Dzięki za odp. w temacie 0 Cytuj
ErR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeżeli dopiero robiłeś przelew aktywujący konto paypal to jutro jeszcze nie będzie mógł z niego korzystać, ja czekałem ok tygodnia na aktywacje 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja mam oba konta od lat. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeżeli dopiero robiłeś przelew aktywujący konto paypal to jutro jeszcze nie będzie mógł z niego korzystać, ja czekałem ok tygodnia na aktywacje Mam od dwóch lat synu konto aktywowane Suchy - co ja bym bez Ciebie zrobił Nie znamy się od dziś - wal drogą radiową, elektroniczną nie ma problemu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi