_Michał_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam pytanie do Szanownego Grona Czy ktoś z Was, Kolegów bądź Koleżanek posiada aktywne konto na eBay'u oraz PayPall'a. Chodzi mi o zakup jednej rzeczy z UK, zapłacenie za to (kilkanaście funtów) i przesyłka pójdzie do PL Oczywiście przelew zrobię z góry na konto w PLN + np. na flaszeczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Tak się składa Michale, że dzisiaj założyłem konto na Ebayu i przelałem kasę na mojego PayPal'a, z którego jutro opłacę zamówienie za klamki z UK Daj znaka na PW, dogadamy szczegóły, podasz aukcję, podasz ruble i zamówię 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Suchy - co ja bym bez Ciebie zrobił Jutro na spokojnie na PW napiszę Ci szczegóły i się dogadamy Dzięki za odp. w temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeżeli dopiero robiłeś przelew aktywujący konto paypal to jutro jeszcze nie będzie mógł z niego korzystać, ja czekałem ok tygodnia na aktywacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja mam oba konta od lat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeżeli dopiero robiłeś przelew aktywujący konto paypal to jutro jeszcze nie będzie mógł z niego korzystać, ja czekałem ok tygodnia na aktywacje Mam od dwóch lat synu konto aktywowane Suchy - co ja bym bez Ciebie zrobił Nie znamy się od dziś - wal drogą radiową, elektroniczną nie ma problemu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi