JakuBb Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, mam problem ze znalezieniem w/w regulatora do mojej Hondy Rebel 250. Na jednej ze stron niby jest jakiś TOURMAX za 481 zł - http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produkt,2566,regulator-ho-tourmax.html, nie oszukujmy się strasznie drogo i nie jestem pewien, że to będzie to. Macie jakiś sprawdzony sklep, hurtownie, czy może ktoś się zna w tej dziedzinie i może znaleźć jakiś zamiennik (tylko nie chiński). Motocykl stoi rozebrany i czeka na samą wymianę, no i bez tego nie ruszę za 3 tygodnie 2 ciekawe wyprawy się szykują i chciałbym w tym czasie się zmieścić, a przy okazji łańcuch do wymiany. Zależy mi na czasie. Rocznik motocykla 1997 i model regulatora SH535C-11 6.0.. można zastosować inny i jeśli tak to na jakiej podstawie ? Proszę o pomoc ///Sorry za błąd w temacie: Regulator napięcia SH535C-11 6.0. Wymiana. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez JakuBb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi