Olo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam, poszukuje wakacyjnej pracy w serwisie motocyklowym lub samochodowym. Mam 17 lat. Jestem uczniem technikum samochodowego o profilu mechatronicznym. Z motocyklami mam do czynienia od 4 lat. Jeżdżę, naprawiam, ulepszam Pozdrawiam i polecam się Olo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ehh, ciut późno bo wzięliśmy do serwisu już "ucznia" na lipiec. Ale mogę Ci dać radę, pochodź po małych warsztatach, popytaj. My tez tak wzięliśmy osobę która przyszła i spytała. Ogłoszeń generalnie się nie wystawia "zatrudnię", ale jak ktoś potrzebuje na parę tygodni to często warsztaty korzystają z tego, ale szczerze mówiąc, oferując niższą stawkę niż mech z "50" letnim stażem 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 F5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 uczniaku i jak sie zakonczyła twoja przygoda z nakładem? jak coś to dzwoń albo wejdz bo i tak sie nie dodzwonisz 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzięki Kuba niestety pracy mogę się podjąć tylko w wakacje ;/ dużo wcześniej rezerwować miejsce czy przed wakacjami jakoś wpaść? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi