kamaras Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) a Ty nie wiesz co się tam robi ? Pije wino i molestuje małe dzieci może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? BTW to nie jest temat o tym i tak..... Edytowane 10 Czerwca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? Aż wtrące. Ja tu obrazy religii nie widze. Widzę żart, odoszący się do ludzi, nie do Boga Koniec off topa.Cześć, powodzenia na egzaminie i zawsze niezawodnego sprzęta ;D czytaj jak chcesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 a Ty nie wiesz co się tam robi ? Pije wino i molestuje małe dzieci może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? BTW to nie jest temat o tym i tak..... fakt faktem, że pedofilia jest jednym z głównych problemów kościoła, co nie znaczy, że każdy ksiądz taki jest... Bardziej bym to określił, że księża mają większe tendencje do takich zboczeń poprzez izolację od kontaktów fizycznych z kobietami... Facet to facet i swoje potrzeby ma... Rooland raczej nie miał na celu obrazę kogoś , a wszystkich słów nie ma co brać na poważnie . A tak z ciekawości Kawka, to jak to się stało, że tam trafiłaś? Jak wyglądał Twój przeciętny dzień ? I czemu już tam nie jesteś ? Opowiadaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 A tak z ciekawości Kawka, to jak to się stało, że tam trafiłaś? Jak wyglądał Twój przeciętny dzień ? I czemu już tam nie jesteś ? Opowiadaj Fred doczytaj ten temat dokładnie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 łoooops siedzenie po nocy na forum nie sprzyja mojej spostrzegawczości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cześć powodzenia na egzaminie i wspaniałej przygody z jednośladami LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej....Fred gdzie nie jestem??? Jeżeli chodzi o moto zawsze było moim marzeniem niestety nie miałam stycznosci iz nikt mnie tym nie potrafil zarazic jednoczesnie przekazac doswiadczenia....tym bardziej ze w rodzinie nikt nie smiga.....a ze moja pasja byla zawsze motoryzacja lubie szybkie auta a tym bardzij scigi dlatego postanowilam sie spelnic i zaczac latac .......zeby bylo to moim zyciem:) poniewaz sama jestem postanowilam poswiecic zycie na pasje i radowoac sie chwila pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A pomyliło mi się Masz bardzo dobre podejście do życia to jest TO Choć lepszym rozwiązaniem byłoby współdzielenie tej pasji z kimś bliskim Mamy tu nawet taki temat ANONSE tylko, że wypowiedzi mało nawiązują do głównego celu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Powitać Kasiu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja raczej nie skorzystam z tego tematu w chwili obecnej moim towarzyszem mam nadzieje że zostanie jednoślad teraz o tym mysle fakt sama jestem ale nic na siłe Bede dzielic pasje z przyjaciolka ktora rowniez podziela to co ja tylko ja pasjonuja czoperki ja niestety wole sportowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Cześć Kasiu. Powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki mocniutko!! A tak przy okazji, że się zapytam, bo jeszcze nikt się nie pytał, kiedy masz egzamin dokładnie, to może podjedziemy większą grupą, to egzaminatora troszkę "nastraszymy" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Romba ty to masz czym straszyć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zaraz tu sie zrobi temat jak w tych anonsach:p czesc i do zobaczenia na trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dann'y, właśnie że mam... wystarczy że zdejmę kask.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wariaty hehe Egzamin dopiero za miesiac jeszcze długa droga przede mną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 część 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Powitać... Możliwe, że Twoja przyjaciółka jest córką mojego kierownika, ale nie będę tu nazwiskami rzucał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Arecki a to ciekawe pisz pisz dalej poczytam Rzuć nazwiskiem w wiadomości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witaj,i nie słuchaj erotomanów gawędziarzy ha ha :hihi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Grzesiu ma rację Witam w naszym gronie .Wystarczy, że nowa kobitka przyłączy się i od razu wszyscy jęzory do pasa i 10000 postów w temacie, jednak nasz gatunek męski jest słaby .... Myślałaś jaką maszynkę kupisz na pierwsze moto ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Honde CBR 600 mysle że na początek do wprawienia dobra Chyba że polecacie coś innego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zależy jeszcze jak będziesz ogarniać maszyny i jaki styl jazdy sobie wybierzesz 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jestem pojętna styl jazdy hehe raczej preferuje mniej wolna am nadzieje ze sobie poradze umiejetnie i mysle ze ogarne a jak to bedzie czas pokaze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 CBR 600 d*py nie urywa, ale dla laika może być wyzwaniem, w każdym razie powodzenia! Aidekk: lajka to masz na facebooku, chodziło Ci chyba o laika 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Uwielbiam podejmować wyzwania ..... i wezme pod uwage Twoja prywatna wiadomość zreszta jak bede moje cacuszko nabywac zgłosze się do was po to tu jestem i mam nadzieje ze mi doradzicie Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Kawka_Ninja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi