kamaras Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) a Ty nie wiesz co się tam robi ? Pije wino i molestuje małe dzieci może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? BTW to nie jest temat o tym i tak..... Edytowane 10 Czerwca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras
rescuer Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? Aż wtrące. Ja tu obrazy religii nie widze. Widzę żart, odoszący się do ludzi, nie do Boga Koniec off topa.Cześć, powodzenia na egzaminie i zawsze niezawodnego sprzęta ;D czytaj jak chcesz 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 a Ty nie wiesz co się tam robi ? Pije wino i molestuje małe dzieci może powstrzymaj się od wyznawania swoich poglądów w ten sposób nie w temacie. Może obrażasz czyjeś uczucia religijne? BTW to nie jest temat o tym i tak..... fakt faktem, że pedofilia jest jednym z głównych problemów kościoła, co nie znaczy, że każdy ksiądz taki jest... Bardziej bym to określił, że księża mają większe tendencje do takich zboczeń poprzez izolację od kontaktów fizycznych z kobietami... Facet to facet i swoje potrzeby ma... Rooland raczej nie miał na celu obrazę kogoś , a wszystkich słów nie ma co brać na poważnie . A tak z ciekawości Kawka, to jak to się stało, że tam trafiłaś? Jak wyglądał Twój przeciętny dzień ? I czemu już tam nie jesteś ? Opowiadaj 0 Cytuj
Dann Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 A tak z ciekawości Kawka, to jak to się stało, że tam trafiłaś? Jak wyglądał Twój przeciętny dzień ? I czemu już tam nie jesteś ? Opowiadaj Fred doczytaj ten temat dokładnie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
fred89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 łoooops siedzenie po nocy na forum nie sprzyja mojej spostrzegawczości 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cześć powodzenia na egzaminie i wspaniałej przygody z jednośladami LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hej....Fred gdzie nie jestem??? Jeżeli chodzi o moto zawsze było moim marzeniem niestety nie miałam stycznosci iz nikt mnie tym nie potrafil zarazic jednoczesnie przekazac doswiadczenia....tym bardziej ze w rodzinie nikt nie smiga.....a ze moja pasja byla zawsze motoryzacja lubie szybkie auta a tym bardzij scigi dlatego postanowilam sie spelnic i zaczac latac .......zeby bylo to moim zyciem:) poniewaz sama jestem postanowilam poswiecic zycie na pasje i radowoac sie chwila pozdrawiam 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 A pomyliło mi się Masz bardzo dobre podejście do życia to jest TO Choć lepszym rozwiązaniem byłoby współdzielenie tej pasji z kimś bliskim Mamy tu nawet taki temat ANONSE tylko, że wypowiedzi mało nawiązują do głównego celu 0 Cytuj
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja raczej nie skorzystam z tego tematu w chwili obecnej moim towarzyszem mam nadzieje że zostanie jednoślad teraz o tym mysle fakt sama jestem ale nic na siłe Bede dzielic pasje z przyjaciolka ktora rowniez podziela to co ja tylko ja pasjonuja czoperki ja niestety wole sportowy 0 Cytuj
bułgar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Cześć Kasiu. Powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki mocniutko!! A tak przy okazji, że się zapytam, bo jeszcze nikt się nie pytał, kiedy masz egzamin dokładnie, to może podjedziemy większą grupą, to egzaminatora troszkę "nastraszymy" 0 Cytuj
Dann Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Romba ty to masz czym straszyć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Broto Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zaraz tu sie zrobi temat jak w tych anonsach:p czesc i do zobaczenia na trasie 0 Cytuj
bułgar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dann'y, właśnie że mam... wystarczy że zdejmę kask.. 0 Cytuj
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wariaty hehe Egzamin dopiero za miesiac jeszcze długa droga przede mną 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Powitać... Możliwe, że Twoja przyjaciółka jest córką mojego kierownika, ale nie będę tu nazwiskami rzucał... 0 Cytuj
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Arecki a to ciekawe pisz pisz dalej poczytam Rzuć nazwiskiem w wiadomości 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witaj,i nie słuchaj erotomanów gawędziarzy ha ha :hihi: 1 Cytuj
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Grzesiu ma rację Witam w naszym gronie .Wystarczy, że nowa kobitka przyłączy się i od razu wszyscy jęzory do pasa i 10000 postów w temacie, jednak nasz gatunek męski jest słaby .... Myślałaś jaką maszynkę kupisz na pierwsze moto ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Honde CBR 600 mysle że na początek do wprawienia dobra Chyba że polecacie coś innego 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zależy jeszcze jak będziesz ogarniać maszyny i jaki styl jazdy sobie wybierzesz 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jestem pojętna styl jazdy hehe raczej preferuje mniej wolna am nadzieje ze sobie poradze umiejetnie i mysle ze ogarne a jak to bedzie czas pokaze 1 Cytuj
Fazerro Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 CBR 600 d*py nie urywa, ale dla laika może być wyzwaniem, w każdym razie powodzenia! Aidekk: lajka to masz na facebooku, chodziło Ci chyba o laika 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Gość Kawka_Ninja Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Uwielbiam podejmować wyzwania ..... i wezme pod uwage Twoja prywatna wiadomość zreszta jak bede moje cacuszko nabywac zgłosze się do was po to tu jestem i mam nadzieje ze mi doradzicie Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Kawka_Ninja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi