Mario83 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam jak w temacie potrzebuje jakiegoś kontaktu tel/adres do kogoś kto zajmuje się przeszywaniem kombinezonów? Szukam kogoś sprawdzonego żeby robota była zrobiona dobrze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odświeżam temat. Szukam kogoś w łodzi lub okolicach do przerobienia skórzanej kurtki bo troche zmizerniałem przez zime i jest za duża. Miałem sprzedawać ale drugiej takiej nie moge dostać bo już nie produkują. Znacie kogoś kto jest w stanie zwęzić taką kurtke i nie spieprzyć ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Na Skierniewickiej 7 jest krawiec który nie zepsuje. Przerabiałem u niego spodnie od kombinezonu przed sezonem i nie ma żadnej różnicy z oryginałem. Znalazłem go też na jakims forum dla motocyklistów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Potwierdzam, że na skierniewickiej znają się na rzeczy. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tak jak wyżej polecamy krawca ze Skierniewickiej, tel kontaktowy do niego: 793745334. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koles Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Więckowskiego 38 się z czymś takim ogłasza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Chciałbym powiększyć kombinezon. Kontaktowałem się z polecanym krawcem, ale pojawił się problem, że do tego potrzebny jest materiał, a on nie posiada. Podobno w Łodzi gdzieś można dokupić kawałki skóry nadającej się do tego. Czy kto coś wie na ten temat? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja przerabiałam na Skierniewickiej, Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Widziałem na ul Wieckowskiego że jest naprawa kombinezonów moze tam coś dokupisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Polecam gościa na Więckowskiego 38 .Robota wykonana perfekcyjnie.Wszywał mi nowe rzepy do kurtek cena 10 zł od kpl rzepa.Ogólnie robi wsio odnośnie kombinezonów Edytowane 17 Lutego 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Osobiście korzystałem z krawca na Skierniewickiej 7 i polecam https://www.google.pl/maps/@51.7491133,19.4880054,3a,73.8y,173.15h,90.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_8KX-1GEs2HotPV3doWEFg!2e0!7i13312!8i6656 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi