Capulet Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Mała zmiana Bandzior poszedł do Auto szkoły W2 w Zgierzu a ja stałem się właścicielem Kawasaki Z750 z 2004 r. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Czesc 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
house Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 cześć. szybka zmiana partnerki :-) .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witaj Widzę, że zmieniasz motocykle tak szybko jak ja samochody 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam. 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi