Martino Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Witam i oczekuje malej porady od jakiegoś bardziej doświadczonego mechanika otóż motor stal cały tydzień nie odpalany w garażu i nagle najpierw nie chciał w ogóle odpalić potem jak już odpalił się kawałek przejechałem motor kręcił się do granic możliwości a teraz przy każdym odpaleniu odrazu kreci się do maxa jeden kolega mówił coś o tyn zaworze na wydechu tylko z ja go wyciaglem i wyczyściłem ale to nic nie pomogło Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Martino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak się kręci na maxa to zobacz może przepustnica się zacieła. Zawór wydechowy i tak działa tylko 8 tysięcy a Twój kręci na maxa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Linka gazu? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 linka gazu dziala normalnie a z przepustnica nawet i mozliwe doszedlem do tego ze teraz aprka bez ssania nie odpala a jak juz podlacze ssanie to znów szaleje jak pojebana - zawór wydechowy wyeliminowany - przepusnitnica wyeliminowana ma ktos pomysl co sie moglo popsuc dodam ze ta apka jest po przeróbce w 2 lata temu na 160 Dodam ze po rozmowie z kolezka i jednym mechanikiem doszlimy ze gaznik jest przyczyna tego o to problemu narazie nie mam pomyslu co dalej ale dziekuje za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 gaźnik zapewne się przycięła linka gdzieś po drodze do gaźnika ale w samym gaźniku przy iglicy rozbierz gaźnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moim zdaniem lapie gdzies lewe powietrze i to jest wina tego tylko pytanie gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale z tym lewym powietrzem mozliwe ale co tak nagle samo sie zrobilo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 a czemu nie mozliwe tez ze uszczelke pod glowica wydmuchnęło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ponieważ nie mogłem się uporać z ta usterka sam motor został wstawiony do warsztatu i teraz pozostaje czekać na efekt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi