golona93 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 witam forumowiczow mam taki maly problem a mianowicie nie moge znalesc nigdzie jakim momentem obrotowym dokrecic glowice . szukalem po roznych forach i nic nie znalazlem sciaglem kilka serwisowek i nic . moze wie ktos na ile ja dokrecic za pomoc z gory dziekuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wg mnie na 99,9% 48 Nm ale dla pewności niech może potwierdzi ktoś kto posiada cebre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) może być moment + o kąt (zależy od uszczelki) ... każda dobra szanująca się uszczelka pod głowicę ma taką informację w opakowaniu. A jak nie, to musi być jakiś Haynes do tego, co..? przy standardowej uszczelce (OEM) wg mnie to również 48Nm Edytowane 7 Czerwca 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 glowica dokrecona na 48 nm tak bylo w serwisowce bo znalazlem z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi