Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Agatka Sz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie wraz z moją hondzią cb 400, ktorą pożegnam już za miesiąc :sad2: - czas na zmiany...:)motocyklami zaraziła mnie nieświadomie koleżanka z liceum, która nie zrobiła prawka i nie jeźdźi, a ja postanowiłam zrobic krok dalej... były problemy - rodzina nie chciała się zgodzić oprócz jednej osoby, która mnie wspierała :smile: podziękowania dla Wojtasa - to dzięki Niemu wiem o forum.lewa w górę do wszystkich Forumowiczów i do zobaczenia na drodze ;)

Opublikowano

witam :smile:... na co zmieniasz?

Opublikowano

Witaj :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Witamy w takim razie Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

hej

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

strzałeczka kupuj litra :riding:

litr w sam raz na dwóch........ pod warunkiem że jeden nie pije :decayed:
Opublikowano

Siemanko :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

obecnie mam propozycję horneta 600 ale jeszcze się rozglądam. horneta mam na tygodniową próbę ;)