żyszk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 ŚWIATOWY DZIEŃKRWIODAWCY MANUFAKTURA14 CZERWCA G.11:30-17:00 Zapraszamy do udziału w wydarzeniu utworzenia kropli krwi, podczas obchodów Światowego Dnia Krwiodawcy 14.06.2013r., na rynku w Manufakturze. Każda osoba, która zgłosi chęć uczestnictwa we wspomnianym happeningu, otrzyma od Nas czerwoną koszulkę. Wszystkie osoby przebrane w koszulki, utworzą o godz.12:00 KROPLĘ KRWI Pobieranie krwi w tym dniu będzie trwało od godz.11:30-17:00Zapraszamy serdecznie! ktoś się wybiera ?? 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 100% jestem ale nie wiem czy uda mi się oddać krew jeśli będzie taka opcja, bo w maju oddawałem. 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 100% jestem ale nie wiem czy uda mi się oddać krew jeśli będzie taka opcja, bo w maju oddawałem. no niestety musisz czekać 2 miesiące od oddania do oddania 0 Cytuj
bogna Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wystarczy chwilę poświęcić by pomóc chorym. Każda grupa krwi jest na wagę złota.Przyjdzmy do Manufaktury w godzinach 11:30 - 17:00.Akcja odbędzie się już w najblizszy piątek podczas Światowego Dnia Krwiodawcy .W tym dniu rozpocznie się kolejna edycja Bankowej Akcji Honorowego Krwiodawstwa organizowana przez Fundację PKO Banku Polskiego. Akcję wspiera Maciej Kurzajewski-znany dziennikarz. 0 Cytuj
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Się ktoś wybiera??? na moto. Byłem oddałem[karteczka,że dla Sylwii jest] jak komuś się przyda,to bardzo proszę. Podejrzewam,że gdyby akcja była w inny dzień,to frekwencja była by lepsza. Tak to kicha-Lódz...wielkie miasto... a całe stosy koszulek zostało,jak odjeżdżałem Edytowane 14 Czerwca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 zino to ty byłeś w kombi FLM 0 Cytuj
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) zino to ty byłeś w kombi FLM Tak ,gdzie mnie przylukałeś? PS.Przypaliłem niemca,że jest duszno w kombiaku,i pierwszy się załapałem Edytowane 14 Czerwca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tak ,gdzie mnie przylukałeś? PS.Przypaliłem niemca,że jest duszno w kombiaku,i pierwszy się załapałem odprowadziłem cię do Pabianic niebieską sv na światłach się przywitaliśmy 0 Cytuj
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 odprowadziłem cię do Pabianic niebieską sv na światłach się przywitaliśmy My na niebieskich musimy się trzymać razem 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pewnie tylko szkoda że tak mało nas było do oddania krwi ja przyjechałem po oddaniu u nas w szpitalu. A bez kasku może kojarzysz w busie wyrzucałem gazik a ty byłeś na badaniu dopiero 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi