żyszk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ŚWIATOWY DZIEŃKRWIODAWCY MANUFAKTURA14 CZERWCA G.11:30-17:00 Zapraszamy do udziału w wydarzeniu utworzenia kropli krwi, podczas obchodów Światowego Dnia Krwiodawcy 14.06.2013r., na rynku w Manufakturze. Każda osoba, która zgłosi chęć uczestnictwa we wspomnianym happeningu, otrzyma od Nas czerwoną koszulkę. Wszystkie osoby przebrane w koszulki, utworzą o godz.12:00 KROPLĘ KRWI Pobieranie krwi w tym dniu będzie trwało od godz.11:30-17:00Zapraszamy serdecznie! ktoś się wybiera ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 100% jestem ale nie wiem czy uda mi się oddać krew jeśli będzie taka opcja, bo w maju oddawałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 100% jestem ale nie wiem czy uda mi się oddać krew jeśli będzie taka opcja, bo w maju oddawałem. no niestety musisz czekać 2 miesiące od oddania do oddania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogna Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wystarczy chwilę poświęcić by pomóc chorym. Każda grupa krwi jest na wagę złota.Przyjdzmy do Manufaktury w godzinach 11:30 - 17:00.Akcja odbędzie się już w najblizszy piątek podczas Światowego Dnia Krwiodawcy .W tym dniu rozpocznie się kolejna edycja Bankowej Akcji Honorowego Krwiodawstwa organizowana przez Fundację PKO Banku Polskiego. Akcję wspiera Maciej Kurzajewski-znany dziennikarz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Się ktoś wybiera??? na moto. Byłem oddałem[karteczka,że dla Sylwii jest] jak komuś się przyda,to bardzo proszę. Podejrzewam,że gdyby akcja była w inny dzień,to frekwencja była by lepsza. Tak to kicha-Lódz...wielkie miasto... a całe stosy koszulek zostało,jak odjeżdżałem Edytowane 14 Czerwca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 zino to ty byłeś w kombi FLM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) zino to ty byłeś w kombi FLM Tak ,gdzie mnie przylukałeś? PS.Przypaliłem niemca,że jest duszno w kombiaku,i pierwszy się załapałem Edytowane 14 Czerwca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tak ,gdzie mnie przylukałeś? PS.Przypaliłem niemca,że jest duszno w kombiaku,i pierwszy się załapałem odprowadziłem cię do Pabianic niebieską sv na światłach się przywitaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 odprowadziłem cię do Pabianic niebieską sv na światłach się przywitaliśmy My na niebieskich musimy się trzymać razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pewnie tylko szkoda że tak mało nas było do oddania krwi ja przyjechałem po oddaniu u nas w szpitalu. A bez kasku może kojarzysz w busie wyrzucałem gazik a ty byłeś na badaniu dopiero 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi