Kwaśna Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Siemanko fred 89 mierzy tą samą miarą on by tak napisał Czy my się znamy hehe ???? Że tak wiesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie miałem włączonych powiadomień na email.. Siedzę któryś dzień myśląc że nic się tu nie dzieje, nic nie odpisują.. Wchodzę teraz a tu.. Zaskoczenie ;p Dzięki za ciepłe powitanie, Podaj foto GPZ , jeśli to 900R to już cie lubię hehe - dżołk oczywiście Nie, 500s ale mam nadzieję że i tak mnie polubicie ;p Mam nadzieję że na tym wypadzie do Sielpi lepiej się wszyscy poznamy bo wybieram się obowiązkowo ;p A co do czwartków, teraz pracuję na noc ale w przysżłym tygodniu chętnie podjadę na central 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoszo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi