Smooth Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) "Find what you love and let it kill you." - Charles Bukowski Zdjęcia z jakoś tak tydzień przed potrąceniem Tira na Włókniarzy, Charles byłby zemnie dumny Link do galerii: http://smoothlukas.blogspot.com/2012/09/buell-xb9sx-me.html Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 widziałam i nie ustająco stwierdzam "naaajjjjsss" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zdjęcia z jakoś tak tydzień przed potrąceniem Tira na Włókniarzy, Charles byłby zemnie dumny ...potrąciłeś TIR'a na Włókniarzy? ... i co, odjechał o własnych siłach, czy holownik...? foty fajne ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem skąd, ale pierwsza myśl widząc ten temat na głównej w mini-wydaniu- ,,No nieeeee, Gładki go sprzedajeeee!?".... Na szczęście to ukłucie serducha złagodziły te focie ;-)Cud, miód. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Foty za***iste 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fajny nie typowy sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fajny sprzęcior, upchnęliśmy się kiedyś na niego razem z Ridrickiem, w nakładzie u Jakubka. Do bramy może i byśmy dojechali (gdyby były kluczyki) ale nie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Super moto;).Pewnie śmiga sie na nim bajecznie .Ślicznota ! ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zawsze było dla mnie zagadką, dlaczego Harley pozwolił upaść tej marce? Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. ... ano pewnie właśnie dlatego Buell upadł... pozostały za to w ofercie same bułkowozy ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Fajne fotki i super motocykl Miałem okazję przejechać się nim, świetne wrażenia Na wolnych obrotach trzęsie jak traktor, dzwięk z komina, jak maluch bez wydechu Przyśpieszenie zadowalające, pozycja wygodna, oryginalny wygląd. Ogólnie same plusy, ale itak najwiekszym jest ten ryk z komina słychać że się jedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zawsze było dla mnie zagadką, dlaczego Harley pozwolił upaść tej marce? Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. Bo w tej chwili Harleyem zarządzają księgowi i liczą się cyferki a nie motocykle, to tak w skrócie Niemniej jest szansa, ze Buell się odrodzi, modele z seri XB9 i XB12 ponoć mają być reaktywowane, ciekawe tylko na jakich ślinikach, bo już raczej nie na Harleyowskich 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ciekawe moto, klasyka fajnie jak by coś odżyło, ciekawy jestem jakiego by zrobili sporta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Już zrobili Jest jeszcze prototypowy następca serii XB - Typhon 1190 Ja się modle za reaktywację Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 wow, śliczny jest. Nie wiedziałem myślałem że robią tylko takie jak twój 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi