Smooth Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) "Find what you love and let it kill you." - Charles Bukowski Zdjęcia z jakoś tak tydzień przed potrąceniem Tira na Włókniarzy, Charles byłby zemnie dumny Link do galerii: http://smoothlukas.blogspot.com/2012/09/buell-xb9sx-me.html Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Buell sound
Jorima Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 widziałam i nie ustająco stwierdzam "naaajjjjsss" 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zdjęcia z jakoś tak tydzień przed potrąceniem Tira na Włókniarzy, Charles byłby zemnie dumny ...potrąciłeś TIR'a na Włókniarzy? ... i co, odjechał o własnych siłach, czy holownik...? foty fajne ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Różowa Pantera Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem skąd, ale pierwsza myśl widząc ten temat na głównej w mini-wydaniu- ,,No nieeeee, Gładki go sprzedajeeee!?".... Na szczęście to ukłucie serducha złagodziły te focie ;-)Cud, miód. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Koper Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fajny sprzęcior, upchnęliśmy się kiedyś na niego razem z Ridrickiem, w nakładzie u Jakubka. Do bramy może i byśmy dojechali (gdyby były kluczyki) ale nie dalej 1 Cytuj
maloletni Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Super moto;).Pewnie śmiga sie na nim bajecznie .Ślicznota ! ;-) 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zawsze było dla mnie zagadką, dlaczego Harley pozwolił upaść tej marce? Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. ... ano pewnie właśnie dlatego Buell upadł... pozostały za to w ofercie same bułkowozy ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Lans Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Fajne fotki i super motocykl Miałem okazję przejechać się nim, świetne wrażenia Na wolnych obrotach trzęsie jak traktor, dzwięk z komina, jak maluch bez wydechu Przyśpieszenie zadowalające, pozycja wygodna, oryginalny wygląd. Ogólnie same plusy, ale itak najwiekszym jest ten ryk z komina słychać że się jedzie 0 Cytuj
Smooth Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zawsze było dla mnie zagadką, dlaczego Harley pozwolił upaść tej marce? Praktycznie wszystkie modele były piękne i miały swój charakter. Bo w tej chwili Harleyem zarządzają księgowi i liczą się cyferki a nie motocykle, to tak w skrócie Niemniej jest szansa, ze Buell się odrodzi, modele z seri XB9 i XB12 ponoć mają być reaktywowane, ciekawe tylko na jakich ślinikach, bo już raczej nie na Harleyowskich 0 Cytuj Buell sound
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 ciekawe moto, klasyka fajnie jak by coś odżyło, ciekawy jestem jakiego by zrobili sporta 0 Cytuj
Smooth Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Już zrobili Jest jeszcze prototypowy następca serii XB - Typhon 1190 Ja się modle za reaktywację Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 wow, śliczny jest. Nie wiedziałem myślałem że robią tylko takie jak twój 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi