BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tak to byłem ja:) Szczerze mówiąc, do polatania taka pogoda mi nie przeszkadza, przyczepność jest, a że zimno to mi szczególnie nie przeszkadza...Potem będzie śnieg i będę stękać i żałować, że tak mało jeździłem... Trzeba korzystać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jestem jak najbardziej za, do roboty mam 18km i jestem z jakieś 15min do przodu niż wózkiem, za łatwo nie dam się wystraszyć pogodą. Będzie przyczepność, będę na drodze, jak się będzie robić niebezpiecznie, z żalem wsiądę do puszki:( Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No ja codziennie przebijam się przez całą Łódź ( 17 km w jedną stronę ), R1 zajmuje mi jakieś 15 minut ( w godzinach szczytu ) Rekord chyba 14 minut... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Niezły wynik, nawet nie będę go próbował pobić, pomimo, że mam do firmy o cały kilometr bliżej:) Mam sporo słabszy motorek i jeżdze dopiero pierwszy sezon, także dopiero uczę się dobrego panowania nad tą ciężką maszyną. Mam dużo pokory, jeżdżę krótko a już trzy razy mnie sprawdzali na drodze nasi wspaniali zmotoryzowani w puszkach wymuszając pierwszeństwo:( Jakoś się udało wyjść cało, ale daje do myślenia. Codziennie 36km po naszym wspaniałym mieście i na siłę nie szukam dodatkowych emocji:) Choć jak jest pogoda i nie jadę z rodzinką zawsze wybieram motocykl:) Przez trzy miesiące puszką w robocie byłem dwa razy:) Wpadłem po uszy, choć pewnie nie ja sam:) Pozddrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 u mnie tez tak bylo ja wywalilem 2 oryginalne tlumiki i zrobilem kolektory 4-2-1 i na koncu przelot BLUFLAME spalanie z 6 litrow wzroslo do 9:D:D i pozrobieniu gaznikow spadlo na 7:) ale roznica w mocy jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mam plan na zimę troszkę udoskonalenia Yamahy, jak wszystko wyjdzie powinno być ciekawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 wstaw neony:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Predzej takie "siwatla do jazdy dziennej" 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 dawno mnie nie było. no jest fajna rakieta a tym bardziej biała... ładniejsza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dawno nie odświeżałem tematy R1, więc najwyższy czas zamieścić kilka zdjęć Zdjęcia z Wystawy Motocykli - Galeria ŁódźkaFilm z Galerii: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ddTTsps3kU4 MotoMikołaje 2011A tu Mikołaj z R1 Rysunek Patrycji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Fajny kolor, powiec gdzie lakierowałeś bo mi się też kolor już znudził i muszę coś zmienić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 ładny foto reportaż pogratulować ps a ta ładna kawa obok to moja? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jeżeli jesteś zainteresowany podam info na PW Tak Jakubko ta Kawasaki chyba Twoja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Patrycja ma świetną rękę do rysowania, pogratulować... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgrabna i powabna :DCudna prezencja, oryginalna, niepowtarzalna R1 :D :Dprzyjemnie się tuli, zasuwa skubana jak szalona a prędkości nie czuć, wygodna hmm pojęcie względne przynajmniej jak na moje malutkie doświadczenie ;)ale mojej CBR na R1 nie zamienię Byku ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Cześć wszystkim dopiero dołączyłem do forum ale mam nadzieje że już niebawem spotkamy się gdzieś na drodze Dellu pozdrawiam i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Byczku ty masz tą perłe xyralową czy jakąś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie wiem czemu ale jakos przeoczylem temat z Twoja maszyna i dopiero teraz ja zobaczylem, wiec musze to napisac, bo sam choruje na r1 i gsxr1000. Ale jesli chodzi o r1 to Twoja jest cudowna przepieknie wyglada w tym kolorze! Jak dla mnie bez porownania z poprzednim kolorem. Napewno kazdemu na ulicy w oko wpada. R1 najbardziej pasuje biala albo czarna szata. Mam nadzieje ze niebawem zobacze ja na wlasne oczy Super sprzecik, gratuluje i zazdroszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Oczywiście, że się spotkamy i to mam nadzieje, ze niedługo:) Na Della mam kilkaset metrów :)Młody, jeżeli Ci chodzi o ksyralik to tak:Plansl, dziękuję, w moją R1 zostało włożono napawdę sporo pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 wszystko fajne tylko czemu byku ma biały strój z lateksu szyty różową nicią http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a i to nie r1 tylko r6 byku nie łam się dawaj w sobote pod tesco http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif a i byku pomyśl nad zmianą nicku z byku na ciele http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Oczywiście, że się spotkamy i to mam nadzieje, ze niedługo:) Na Della mam kilkaset metrów :)Młody, jeżeli Ci chodzi o ksyralik to tak:Plansl, dziękuję, w moją R1 zostało włożono napawdę sporo pracy O no to fajnio;D bo też będę mieć taką pierłe m;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ps. skrót R1 to skrót od prawa jazdy na kat. A1 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ps. skrót R1 to skrót od prawa jazdy na kat. A1 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gifNa 125;D hah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Hahaha, a Ty Kuba pomyśl nad zmianą nicku na Kupuś_Full_SerivceJeżeli ja mam R6, to Ty nawet nie masz ZX400 A właściwie to znalazłem prawdziwe zdjęcie Twojego Kawasaki...Oto one: A tutaj zdjęcie R1 z niedzielnego spaceru po lesie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale ulep hahaha;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi