rudi0018 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Zapraszam Wszystkich motocyklistów, w imieniu organizatorów na Spotkanie Klubu Motocyklowego w Koluszkach, które odbędzie się 29 Maja 2013r. o godzienie 18:00 w Urzędzie Miejskim w Koluszkach, sala 112. W celu ustalenia wszystkich kwestii związanych z klubem. (Wszystkiego dokładnie dowiecie się na miejscu). ; ) 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Cel? Przebieg? Nie rozumiem, jaki udział w tym motocyklistów spoza klubowiczów, skoro sprawy będą o samym klubie? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Też tak się zastanawiam w jakim celu to info ? każdy wtajemniczony w temat klubu dostał powiadomienie sms-em chyba ze chcesz zaprosic całe forum..? tylko w jakim celu ? proponujesz jakąs dziką impreze w budynku gminy ? a tak na serio to to koliduje z moto grilem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 A może ktoś nowy będzie miał ochotę wstąpić w jego szeregi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Myślę, że wszystko wyjaśnił Arek. ; ) 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoszo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 dajcie info kiedy zlot byłem w zeszłym roku ale o koszulkach nic nie wiedziałem może w tym roku się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi