Lili Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 W związku z moją małą przygodą, poszukuję prawego lusterka do mojego motocykla, bądź też zestawu pasujących lusterek... Nie mogę nigdzie znaleźć Może wiecie od jakiego innego modelu będą pasować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 powinny wszystkie uniwersalne pasowac co sa na allegro ..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ale te uniwersalne to są do kierownicy mocowane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 a ty gdzie masz mocowane ?bo niepamietam zrob jakas fotke..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja mam mocowane do tego plastiku z przodu.http://motocykle-lodz.pl/topic/245-suzuki-gs-500e/Tu masz zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 to takich też jest masa uniwersalnych na allegro Szukać pojedynczej sztuki to prędzej możesz na jakimś forum GS500-tki, jeżeli takowe istnieje :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Nie no teraz to już komplet będę wymieniać, bo dostać identyczne to chyba się nie da... Istnieje forum GSa Tam też napisałam że szukam ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi