evolution09x Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Witam! Jestem Filip i mam 15 lat. Mieszkam w Holandii (Den Haag) ale w wakacje/ferie jeżdżę do Polski a mianowicie Sulejówka (20km od warszawy). Motoryzację mam już w rodzinie. Mój tata jeździł kiedyś na ścigaczach ale już przestał od kiedy poznał moją mamę.. I ja mam zamiar kontynuować jego hobby. Motoryzacja jest mi wbijana do głowy od małego. Samochody przeważnie. Ale od jakiegoś czasu interesują mnie crossy. Jazda po lesie, po górach parę skoków i tego typu sprawy. I mam zamiar zakupić swój pierwszy motor Na razie poszukuję jakiegoś motorka ale najpierw chcę się dowiedzieć więcej o motorach żeby potem pieniądze nie poszły w błoto. Pozdrawiam, Filip 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Hej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Gucio1989 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Cześć i przyjemnej lektory 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Nygus Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Witaj Filipie , jak się zarazisz to bedziesz walczył o swoje jak LEW. :] Coś o tym wiem 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 I to się chwali mimo młodego wieku, chłopak ma poukładane w głowie Widać, że Tato przyłożył się do wpojenia pewnych zasad i nauczył odpowiedzialności Witamy na forum i mamy nadzieję, że niebawem będziesz znał odpowiedź na wszystkie pytania Powitać 1 Cytuj
Frager Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Yo! mam nadzieję, że trochę Ci już pomogłem w temacie " cross czy enduro " 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
evolution09x Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Yo! mam nadzieję, że trochę Ci już pomogłem w temacie " cross czy enduro " I to bardzo ^^ <3 Dziękuje wam wszystkim za gorące powitania mimo tego że jestem nowy w temacie! Takie powitanie naprawdę mocno zachęca do głębienia w tym temacie! Wszystkim gorące dzięki 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj! Powodzenia w szukaniu sprzęta 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
chylon Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 powitać i rozwijaj swoje zainteresowania powodzenia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi