Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiem,wiem :biggrin: Mama też psy na mnie wiesza za to że ryczę po całym osiedlu :biggrin:  -bo "co sąsiedzi sobie pomyślą"... :biggrin:

Opublikowano

Zaproś kolegów tak z 20 mongów i już nic nie będą mówić ha ha

To by się mama musiała nagotować na obiad  :biggrin:

Opublikowano

Pogoda w czwartek. Pochmurne przedpołudnie i słoneczny wieczór

No to wieczorem latamy , spotkanie pod samolotem chyba wypali ?

Opublikowano

Zaproś kolegów tak z 20 mongów i już nic nie będą mówić ha ha

popieram :P 

moi sąsiedzi po najeździe 60 motocykli nie mają już żadnych zastrzeżeń i w ogóle tacy jacyś grzeczni się zrobili itd :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Widzę że opcja "zawsze może być gorzej" zawsze działa :hihi:

Opublikowano

Też chyba urządzę grila na podwórku zaproszę kilkanaście mongów i może sąsiedzi dadzą mi spokój :riding: :riding: :riding:

Opublikowano

Eee.... tamm....

Nie urzadzisz, za mientki jestes :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Eee.... tamm....

Nie urzadzisz, za mientki jestes :biggrin:

Trza być twardym , a nie miękkim , najwyżej znienawidzą mnie do reszty albo zrozumieją , że zawsze może być tych motorów warczących więcej :riding:

Zrobię niech tylko pogoda się zrobi aby wieczorem było cieplej :smile:

Opublikowano

LUBIANY ja jak będę robił z rana,mogę podjeżdżać codziennie do Ciebie na podwórko o 03:30 strzelić kilka razy i zapytać sąsiadów "HALLO Grześ to już pojechał do pracy??"

Opublikowano

LUBIANY ja jak będę robił z rana,mogę podjeżdżać codziennie do Ciebie na podwórko o 03:30 strzelić kilka razy i zapytać sąsiadów "HALLO Grześ to już pojechał do pracy??"

Sebol musisz tak koniecznie zrobić , będzie niezły ubaw. Ty to masz człowieku dobre pomysły :hihi:

Opublikowano

Sebol musisz tak koniecznie zrobić , będzie niezły ubaw. Ty to masz człowieku dobre pomysły :hihi:

są tam małe dzieci? bo ostatnio na pasach z Marcinem żeśmy dziecko zamiast do radości to do płaczu doprowadzili :wacko: jedyny kto się cieszył jak dziecko to jego tatuś :laugh2:

Opublikowano

są tam małe dzieci? bo ostatnio na pasach z Marcinem żeśmy dziecko zamiast do radości to do płaczu doprowadzili :wacko: jedyny kto się cieszył jak dziecko to jego tatuś :laugh2:

Wszyscy sąsiedzi są pełnoletni nie ma żadnych dzieci , najwyżej mohery :hihi:

Opublikowano

Super :biggrin:

Opublikowano

Fotki jak zawsze zajefajne.Pomyśl Łukasz o zrobieniu w czwartki zdjęć grupowych tzn dana marką motocykli.Mógłby wyjść fajny albumik :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Fotki jak zawsze zajefajne.Pomyśl Łukasz o zrobieniu w czwartki zdjęć grupowych tzn dana marką motocykli.Mógłby wyjść fajny albumik :biggrin:

To jest bardzo dobry pomysł :smile:   Kawasaki na początek? :smile: 

Edytowane przez Smooth (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
:biggrin: No coś niewyraźnie mi wyglądasz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kawasaki to dobry pomysł.Oczywiście gdzie tam mojemu GPZtowi do tych pięknych maszyn kolegów.Jestem za albumem! Potem przyjemnie będzie popatrzeć :smile: