ravw Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W ten czwartek będę i będę focił Chyba że przedłuży się spotkanie z burgmaniakami. 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ha są moje kąpielówki ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
AgaJaga Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 He a gdzie je znalazłeś 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czwartkowe Spotkanie Central & Parapet / sierpień 2013 na tapete sie nadaje jak sie patrzy fotograf nr 1 ciekawe czy z mojej ceebeerki wydostalby mlodziencze latka 0 Cytuj
Smooth Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czwartkowe Spotkanie / 3 Kwiecień Zdjęcia ze spotu wrzucam na razie na Street Bikes Art https://www.facebook.com/StreetBikesArt później utworzę jakąś zbiorczą galerię. 3 Cytuj Buell sound
mateoLDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wow załapałem się, super 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
Krayzys Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zacne zdjęcie Biorę na tapetkę 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 załapałem się, super Nawet i mnie widać z kamerą na kasku :-D 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak by nie ta kamera to bym cie nie poznał ha ha 1 Cytuj
Sebol Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Szkoda ze nie ma fotki jak z kosmatym robimy sztuczną mgłę pod samolotem ,chociaż sądzę że zaraz by było że pachnie spiskiem hi hi 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wow załapałem się, super Chłopie,nie dość że pierwszy plan to jeszcze tapeta w gratisie. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) To co w ten czwartek planujemy Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 w ten czwatrek trzeba zatańczyć pod samolotem taniec :dance: odganiający chmury deszczowe 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie widziałeś jag grześ wczoraj tańczył zapytaj ekipy może nagrali :hihi: 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no to ładnie żeś Grześ wytańcował ,dzisiaj pogoda typowo butelkowa , 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ale ja tańcowałem nie po to by było słońce tylko po to by ekipa przyjechała do mnie wkurzyć sąsiadów - powarczeć im pod oknami. Bo im zagłośna biała bestia jak ją odpalam o 3 rano To im urządziliśmy mały pokaz siły na 7 motongów 2 Cytuj
kulka Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 napewno zyskałeś troszke sympatii u sąsiadów! teraz to słowem się nie odezwą hehehe że jeden motorek sobie powarczy 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 napewno zyskałeś troszke sympatii u sąsiadów! teraz to słowem się nie odezwą hehehe że jeden motorek sobie powarczy Moim sąsiadom wszystko przeszkadza , więc jak i tak mają marudzić to przynajmniej niech wiem za co. Muszę częściej im robić takie niespodzianki to później jak usłyszą tylko jedną maszynę to będą szczęśliwi i nie zwrócą może uwagi , że monga odpalam. 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 LUBIANY twoja hondzinka chodzi cichutko jak samochodzik elektryczny ,musisz zdecydowanie założyć devila przelotówkę 1 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sebol sam widzisz jakich mam powalonych sąsiadów nawet im przeszkadza moja cichutka Hondzia. Dlatego postanowiłem im umilić trochę życie. 0 Cytuj
Gleba Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja nie tylko sąsiadów denerwuję ,całe osiedle mnie słyszy by mama wiedziała że córcia na obiad przyjechała 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja nie tylko sąsiadów denerwuję ,całe osiedle mnie słyszy by mama wiedziała że córcia na obiad przyjechała To wiesz jak to jest jak na Tobie wszyscy sąsiedzi "psy wieszają" i się Ciebie czepiają , bo sami nie mają monga i nie potrafią jeździć 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi