Gleba Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No wiem,wiem Mama też psy na mnie wiesza za to że ryczę po całym osiedlu -bo "co sąsiedzi sobie pomyślą"... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Zaproś kolegów tak z 20 mongów i już nic nie będą mówić ha ha Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zaproś kolegów tak z 20 mongów i już nic nie będą mówić ha ha To by się mama musiała nagotować na obiad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pogoda w czwartek. Pochmurne przedpołudnie i słoneczny wieczór No to wieczorem latamy , spotkanie pod samolotem chyba wypali ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zaproś kolegów tak z 20 mongów i już nic nie będą mówić ha ha popieram moi sąsiedzi po najeździe 60 motocykli nie mają już żadnych zastrzeżeń i w ogóle tacy jacyś grzeczni się zrobili itd 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Po grilu tam tym Martusiu :hihi: Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Widzę że opcja "zawsze może być gorzej" zawsze działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Też chyba urządzę grila na podwórku zaproszę kilkanaście mongów i może sąsiedzi dadzą mi spokój :riding: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Eee.... tamm.... Nie urzadzisz, za mientki jestes 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Eee.... tamm.... Nie urzadzisz, za mientki jestes Trza być twardym , a nie miękkim , najwyżej znienawidzą mnie do reszty albo zrozumieją , że zawsze może być tych motorów warczących więcej Zrobię niech tylko pogoda się zrobi aby wieczorem było cieplej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 LUBIANY ja jak będę robił z rana,mogę podjeżdżać codziennie do Ciebie na podwórko o 03:30 strzelić kilka razy i zapytać sąsiadów "HALLO Grześ to już pojechał do pracy??" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 LUBIANY ja jak będę robił z rana,mogę podjeżdżać codziennie do Ciebie na podwórko o 03:30 strzelić kilka razy i zapytać sąsiadów "HALLO Grześ to już pojechał do pracy??" Sebol musisz tak koniecznie zrobić , będzie niezły ubaw. Ty to masz człowieku dobre pomysły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sebol musisz tak koniecznie zrobić , będzie niezły ubaw. Ty to masz człowieku dobre pomysły są tam małe dzieci? bo ostatnio na pasach z Marcinem żeśmy dziecko zamiast do radości to do płaczu doprowadzili jedyny kto się cieszył jak dziecko to jego tatuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 są tam małe dzieci? bo ostatnio na pasach z Marcinem żeśmy dziecko zamiast do radości to do płaczu doprowadzili jedyny kto się cieszył jak dziecko to jego tatuś Wszyscy sąsiedzi są pełnoletni nie ma żadnych dzieci , najwyżej mohery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smooth Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Czwartkowe Spotkanie / 17 Kwiecień Stay Tuned https://www.facebook.com/StreetBikesArt?ref=hl Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 10 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 nooooo meeega! piękna fota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fotki jak zawsze zajefajne.Pomyśl Łukasz o zrobieniu w czwartki zdjęć grupowych tzn dana marką motocykli.Mógłby wyjść fajny albumik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 mega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Fotki jak zawsze zajefajne.Pomyśl Łukasz o zrobieniu w czwartki zdjęć grupowych tzn dana marką motocykli.Mógłby wyjść fajny albumik To jest bardzo dobry pomysł Kawasaki na początek? Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Troche mnie rozmazalo ale sie zalapalem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No coś niewyraźnie mi wyglądasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 albo Hondzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Fajna fota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kawasaki to dobry pomysł.Oczywiście gdzie tam mojemu GPZtowi do tych pięknych maszyn kolegów.Jestem za albumem! Potem przyjemnie będzie popatrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi