Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

sopranovw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich motomaniaków! bliżsi znajomi zwą Mnie Damian :)zapewne kilku forumowiczów mnie kojarzy, obecnie latam jak tylko mam czas Hornetem 600 a wcześniej Burgmanem 400 i innymi wolnossącymi...Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach LDZ

Opublikowano

Witaj :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Witam, chyba widziałem Cię kilkakrotnie na Łódzkich ulicach, jak na światłach podjeżdżałeś przed fury stojące na czerwonym Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Siemka :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Witamy serdecznie :smile: Rozumiem, że trafiłeś do nas pocztą pantoflową? ;)

Opublikowano

Z tym podjeżdżaniem przed stojące na czerwonym puszki to sporo prawdy :whistling:

Opublikowano

pantoflarze trafiają pocztą pantoflową :decayed: 6 B)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

helloł :smile: Fajnie że kolejny hornet w łódzkim ulu :smile:

Opublikowano

czesc :smile:

hehe to ta taka bardzo szara Hornetka co nie pojechała z nami ostatnio na Kleszczów tylko w przeciwnym kierunku ?
Opublikowano

hehe to ta taka bardzo szara Hornetka co nie pojechała z nami ostatnio na Kleszczów tylko w przeciwnym kierunku ?

bardzo srebrna, a nie bardzo szara :P ale to ja w rzeczy samej :smile: