xanton Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czy możecie mi polecić jakąś firmę z Łodzi lub Zgierza która porządnie wypierze tapicerkę w samochodzie? Z góry dziękuję za informacje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 przypomnij jak się spotkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Artur Ci wypierze Będzie Pan zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzwoń do mojego kumpla, zajmuje się takimi sprawami na co dzień, sam korzystam z jego usług Artur 512-171-641 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 790 875 900 Mój Kumpel Adaś - pełne pranie tapicerki, czyszczenie plastików, umycie felg, karoserii itp. Auto będzie jak nowe Sam korzystałem i wiem Z samych pasów bezpieczeństwa wyszły 3 wiadra brudnej wody po praniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wielkie dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Michał,pamiętasz jak Karetka była zasyfiona? a jaka później?zapomnialo ci się 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Michał,pamiętasz jak Karetka była zasyfiona? a jaka później?zapomnialo ci się Jak dostałem coś co wyje i błyska niebieskimi to na takie rzeczy nie zwracałem uwagi Faktycznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi