Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 cienkusie Ha ale ja jeszcze mam 2-kę ! Ha ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wróciłem autem a tam jeszcze niedobitki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Pogoda nie dopisała ale Grill zaliczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 suuuper było teraz tylko dosuszyć ciuchy i jutro można śmigać dalej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Deszcz w obie strony, nawet z tęczą , ale warto było. Mimo pogody sporo maszyn dojechało. Sami twardziele 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 My grillujemy na dellu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Deszcz w obie strony, nawet z tęczą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Deszcz w obie strony, nawet z tęczą , ale warto było. Mimo pogody sporo maszyn dojechało. Sami twardziele oooo to z Tobą jechałam na powrocie? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 oooo to z Tobą jechałam na powrocie? hehe zgadza się pozdrawiam 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spvibe Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Deszcz w obie strony, nawet z tęczą , ale warto było. Mimo pogody sporo maszyn dojechało. Sami twardziele Nie nazywaj tej mżaweczki deszczem widać było drogę więc nie było tragedii. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 My grillujemy na dellu Bardzo milo było was wszystkich poznać, moja pierwszy raz na Dellu, dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Koleżanka Julian była Widziałem Cię.... rozmawiając z Tobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Widziałem Cię.... rozmawiając z Tobą Maj gasz, przedstawiajcie się z nicków 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Bacznie Ci się przyglądałem na ostatnich światłach kiedy z nieba spadło milion wiader deszczu. Kombinuj dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Już wszystko wiem - zdjęcie z Della 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wierzyłem w Ciebie Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 poprosimy replay grilla bo pogoda nam napsociła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Szkoda ze taka pogoda lipna :/ Zamiast na grila polecialem furmanka na dzialke, 100km od domu a temperatura o 10 stopni wyzsza. Cale szczescie ze sie nie wybralem Ninja bo po drodze napotkalem burze i grad taki duzy ze musialem sie schowac pod mostem na autostradzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi