Julka Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) mijasz estakadę Estakada (z fr. Estacade) – droga transportowa prowadzona ponad terenem na specjalnie pobudowanej w tym celu konstrukcji wsporczej (na słupach połączonych pomostami). Estakady mają znaczną długość i buduje się je, gdy nie można wybudować nasypu. W Zduńskiej chyba nie mają więc, żeby chłopaka nie zmyliło Edytowane 29 Maja 2013 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Julian a nie prościej po niego podjechać na MC r.Pabianickiej i JP II ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Julian a nie prościej po niego podjechać na MC r.Pabianickiej i JP II ? Podjeżdżaj 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ty masz po drodze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie tym razem 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Koleżanka Julian też bydzie na grillu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 odpadam ;/ dałem moto na warsztat ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja będę na 100% 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jaaa i moto trzeba czyścić, pucować ... jak przyjadę brudnym nie będziecie się śmiać? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 ja mam całego w błocie po ostatnich opadach i tak się właśnie pojawię ps najgorsze że dojazd dla tych jadących z centrum jest taki że trzeba jechać Mickiewicza - Włókniarzy do Legionów i tam zawracać? ew objechać Łódź Kaliską, park Zdrowie i też do Legionów :-/ Ja wybiorę drugą opcję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 pogoda ładna, może by wpaść na gryza karczku... żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jaquzie, co do mycia motocykla to proponuję się wstrzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Burza idzie... będzie ten grill? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Holera jakie czarne chmury jest ten grill? U mnie na dąbrowie zaczeło padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja miałem właśnie wychodzić i tak lunęło, że daruję sobie temat. Chciałem jechać na grilla a nie na spływ pontonem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja tez odpuściłem;/ myślałem żeby jechać puszką ale tak pada że szkoda czasu i pewnie w tych godzinach tylko w korkach bym utknął;/ innym razem... a może grill wcale się nie odbył i termin grilla został przeniesiony o czym dowiemy się później? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 d*pa i po grillu cholera leje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 hehe byłem w drzwiach i miałem odsłonić moto 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 buuuuu... ja tez odpuszczam. leje u mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 łoo, w ostatniej chwili się zatrzymałem kto je zmoknięty karczek ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Też dałem luzu, może i pogoda by mnie nie wystraszyło tylko lagi mi zaczęły przepuszczać, pewnie od gumowania ... no cóż ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 cienkusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 łoo, w ostatniej chwili się zatrzymałem kto je zmoknięty karczek ? Karczek był pod dachem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Koleżanka Julian też bydzie na grillu? Koleżanka Julian była Generalnie już chciałam odpuścić grilla ze względu na nadciągającą burzę, ale właśnie ściana deszczu złapała mnie i jeszcze paru biednych miłośników karczku na światłach Włókniarzy/Konstantynowska, więc schroniliśmy się... a jakże w Domku Zielonych Grill był, ciacho było, motórów się najechało także oprócz tego, że "lekko" zmokłam wracając do domu było całkiem spoko 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 fajnie było ale może jak nie będzie padać to może jakiś dell dzisiaj? ewentualnie jutro jak będzie ciepło jakieś latanko w ciągu dnia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi