Tomi Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Musimy już teraz wspomnieć o jednej, ważnej rzeczy, na terenie grilla odbywa się ruch przewozów Poczty Polskiej. Ważne jest aby motogoście ustawiali się nie we wjeździe jak to miało miejsce ostatnio. Organizator niech to jasno zakomunikuje gdzie się da (czyt. FB). Co za problem? Parkujmy się pod kątem na tej dróżce wzdłuż Włókniarzy. Na górze wtedy będzie przejazd, a i miejsca więcej będzie dla smakoszy. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Może tym razem uda mi się wpaść na karkówkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja też postaram się na troszkę zjawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 i ja będę bo akurat mam wolne 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jest pogoda jest i Bulba 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 piszę się! karkówka raz! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 a ja standardowo będę pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DEZwWR-idLs W środę nie biorę jeńców, zjem wszystko!(Stuhr nawet trochę do Korby podobny ) Musimy już teraz wspomnieć o jednej, ważnej rzeczy, na terenie grilla odbywa się ruch przewozów Poczty Polskiej. Ważne jest aby motogoście ustawiali się nie we wjeździe jak to miało miejsce ostatnio. Organizator niech to jasno zakomunikuje gdzie się da (czyt. FB). Obawiam się, że gdyby każdy z gości dostał na ten temat pouczenie ustne, pisemne i jeszcze prosty obrazek to i tak niektórzy kretyni nie ogarną, ale należy mieć nadzieję, że jak w końcu jakiś kierowca przeora z 2 motocykle to się ludzie nauczą na błędach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 a ja standardowo będę pierwszyw takim razie nie mogę do tego dopuścić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 nie mogę do tego dopuścić szykuj się na przegraną Musimy już teraz wspomnieć o jednej, ważnej rzeczy, na terenie grilla odbywa się ruch przewozów Poczty Polskiej. Ważne jest aby motogoście ustawiali się nie we wjeździe jak to miało miejsce ostatnio. Organizator niech to jasno zakomunikuje gdzie się da (czyt. FB). proponuję konkurencję grillową, kogo pierwszego strąbi Poczta Polska ten pipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 proponuję konkurencję grillową, kogo pierwszego strąbi Poczta Polska ten pipa ej no, a jak to 'pipa' tylko? a może 'kut*s' też w nomenklaturze winien się pojawić cnie? ...w zależności od płciowości posiadacza strąbionego pojazdu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Już od dawna funkcjonuje Karny za parkowanie jakbys nie zauwazyla ;P 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Myślę, że ja będę pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Myślę, że ja będę pierwszy ale ze niby wygrasz powyższą konkurencję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 A ja niestety nie dam rady jak zwykle pracuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ale ze niby wygrasz powyższą konkurencję? Sprytem i przebiegłością mam nadzieje zwyciężyć. o ile mi dzidzi pozwoli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Sprytem i przebiegłością mam nadzieje zwyciężyć. o ile mi dzidzi pozwoli. Kolega chce postawić moto we wjeździe, na samej ulicy. sprytne.... :lol: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 E tam, nie moto a od razu jakąś większa puchę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 oby pogoda była jutro KARCZEK!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Z tego co widze to ma byc ok 20 stopni i co wazne bez deszczu gonia na L4 i na grila! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja też bym sie pisał jeśli któryś z kolegów z forum byłby w stanie mnie ew. "eskortować" przez Łódź Człowiek z zadupia (Zduńska Wola) to czasem mnie mogą tramwaje zmylić czy coś XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja też bym sie pisał jeśli któryś z kolegów z forum byłby w stanie mnie ew. "eskortować" przez Łódź Człowiek z zadupia (Zduńska Wola) to czasem mnie mogą tramwaje zmylić czy coś XD dasz radę - jak wjedziesz do Łodzi Pabianicką to skręcasz w lewo za wiaduktem w Al. Jana Pawła II (Włókniarzy) - przy McDonaldzie jedziesz jedziesz lewym pasem , mijasz jedno skrzyżowanie ze światłami, mijasz estakadę, drugie skrzyżowanie ze światłami (przy Castoramie), mijasz pasy ze światłami (przy Realu i BP), przejezdzasz po estakadzie górą (przy Dworcu Kaliskim) i za kawałek na pierwszych światłach zawracasz - przed estakadą, którą jechałeś zobaczysz nas po prawej stronie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 mam rozumieć że to wskazówki dojazdu na miejsce docelowe? czy na jakiś spocik przed? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 mam rozumieć że to wskazówki dojazdu na miejsce docelowe? czy na jakiś spocik przed? wskazówki dojazdu na grilla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Broto u mnie niema L4 chyba że bezpłatne pracuje do 20 tej ale może wpadnę się przywitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi