Skocz do zawartości

Vi Moto-Grill W Moto-Moto 29.05.13 R

Naem

Rekomendowane odpowiedzi

Musimy już teraz wspomnieć o jednej, ważnej rzeczy, na terenie grilla odbywa się ruch przewozów Poczty Polskiej. Ważne jest aby motogoście ustawiali się nie we wjeździe jak to miało miejsce ostatnio. Organizator niech to jasno zakomunikuje gdzie się da (czyt. FB).

Co za problem? Parkujmy się pod kątem na tej dróżce wzdłuż Włókniarzy. Na górze wtedy będzie przejazd, a i miejsca więcej będzie dla smakoszy.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Jest pogoda jest i Bulba

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

http://www.youtube.com/watch?v=DEZwWR-idLs

W środę nie biorę jeńców, zjem wszystko!
(Stuhr nawet trochę do Korby podobny :biggrin:)

Musimy już teraz wspomnieć o jednej, ważnej rzeczy, na terenie grilla odbywa się ruch przewozów Poczty Polskiej. Ważne jest aby motogoście ustawiali się nie we wjeździe jak to miało miejsce ostatnio. Organizator niech to jasno zakomunikuje gdzie się da (czyt. FB).

Obawiam się, że gdyby każdy z gości dostał na ten temat pouczenie ustne, pisemne i jeszcze prosty obrazek to i tak niektórzy kretyni nie ogarną, ale należy mieć nadzieję, że jak w końcu jakiś kierowca przeora z 2 motocykle to się ludzie nauczą na błędach.

nie mogę do tego dopuścić :smile:

szykuj się na przegraną :P

proponuję konkurencję grillową, kogo pierwszego strąbi Poczta Polska ten pipa ;)

proponuję konkurencję grillową, kogo pierwszego strąbi Poczta Polska ten pipa ;)

ej no, a jak to 'pipa' tylko?  :blush: 

a może 'kut*s' też w nomenklaturze winien się pojawić cnie? ...w zależności od płciowości posiadacza strąbionego pojazdu :decayed:  :P 

Już od dawna funkcjonuje

Karny za parkowanie jakbys nie zauwazyla ;P

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Sprytem i przebiegłością mam nadzieje zwyciężyć. ;) o ile mi dzidzi pozwoli.

Kolega chce postawić moto we wjeździe, na samej ulicy. sprytne.... :laugh2: :lol: :hihi:

:P

Ja też bym sie pisał jeśli któryś z kolegów z forum byłby w stanie mnie ew. "eskortować" przez Łódź :P

Człowiek z zadupia (Zduńska Wola) to czasem mnie mogą tramwaje zmylić czy coś XD

Ja też bym sie pisał jeśli któryś z kolegów z forum byłby w stanie mnie ew. "eskortować" przez Łódź :P

Człowiek z zadupia (Zduńska Wola) to czasem mnie mogą tramwaje zmylić czy coś XD

dasz radę :smile: - jak wjedziesz do Łodzi Pabianicką to skręcasz w lewo za wiaduktem w Al. Jana Pawła II (Włókniarzy) - przy McDonaldzie 

jedziesz jedziesz lewym pasem :smile: , mijasz jedno skrzyżowanie ze światłami, mijasz estakadę, drugie skrzyżowanie ze światłami (przy Castoramie), mijasz pasy ze światłami (przy Realu i BP),

przejezdzasz po estakadzie górą (przy Dworcu Kaliskim) i za kawałek na pierwszych światłach zawracasz

- przed estakadą, którą jechałeś zobaczysz nas po prawej stronie :biggrin: