Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Chyba pierwszy raz widzę ten pojazd - ciekawy 'ala' crusier? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 oryginalna kierownicza ala esy floresy czoperowe mi nie podchodziła więc zmieniłem. Pozycja na motorku bardziej komfortowa 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Nooo, jak na babcię, to się pięknie trzyma Ładna. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Nooo, jak na babcię, to się pięknie trzyma Ładna. o wiele pracy mnie zimą czeka.... 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 bardzo fajne moto 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 śliczna Do takiej sztuki pasowałyby chrom lusterka 0 Cytuj
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 śliczna Do takiej sztuki pasowałyby chrom lusterka były ale ... razem z kubkami zmieniłem na czarne 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 cóż, każdy ma inny gust - ważne że Twoja maszyna się Tobie podoba 0 Cytuj
ravw Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak patrze na twoje moto i az nie moge uwierzyc, 28 lat czy widzieliscie kiedys samochod normalnie uzywany tak wiekowy? Gratulacje 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 w tego typu motocyklach trudno jest wizualnie określić wiek maszyny . Jak na swoje latka gratulacje , ale ja również zmienił bym lusterka na chrom . Niech daje pociechę i radość z jazdy . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Patrycja Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 w tego typu motocyklach trudno jest wizualnie określić wiek maszyny .Chopper wiecznie młody 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
IRAS Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 piękna babcia 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
Rekomendowane odpowiedzi