TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Chyba pierwszy raz widzę ten pojazd - ciekawy 'ala' crusier? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 oryginalna kierownicza ala esy floresy czoperowe mi nie podchodziła więc zmieniłem. Pozycja na motorku bardziej komfortowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nooo, jak na babcię, to się pięknie trzyma Ładna. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nooo, jak na babcię, to się pięknie trzyma Ładna. o wiele pracy mnie zimą czeka.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 bardzo fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 śliczna Do takiej sztuki pasowałyby chrom lusterka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 śliczna Do takiej sztuki pasowałyby chrom lusterka były ale ... razem z kubkami zmieniłem na czarne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ładny staruszek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cóż, każdy ma inny gust - ważne że Twoja maszyna się Tobie podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak patrze na twoje moto i az nie moge uwierzyc, 28 lat czy widzieliscie kiedys samochod normalnie uzywany tak wiekowy? Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w tego typu motocyklach trudno jest wizualnie określić wiek maszyny . Jak na swoje latka gratulacje , ale ja również zmienił bym lusterka na chrom . Niech daje pociechę i radość z jazdy . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w tego typu motocyklach trudno jest wizualnie określić wiek maszyny .Chopper wiecznie młody 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 piękna babcia 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi