ridrick Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wypowiedzieć ma się policja, Zeby czasem nie wymyślili czegoś głupiego a wystarczy trochę poczytać. http://www.tfl.gov.uk/roadusers/redroutes/10151.aspx Ja trochę czasu poświeciłem ale już chyba więcej mi się nie chce. Do dyspozycji są analizy, opis całej metodologi przeprowadzonego testu i wyniki. Skoro sprawdza się w 20milionowej metropolii to w łódzkim wypizdowie będzie działać na bank 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Gdyby policja zaczęła sprawdzać legalność taksówek byłoby ich o 30% mniej Pewnie, pewnie czesać wszystkich, zero listości.. taksówek mniej ze 30%, TIRów z 15-20% osobowych z 35%, motocykli? 45-50% mniej Czesać wszystkich mniejszy ruch będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na tą chwilę mamy negatywna odpowiedź ZDiT i Łódzkiej policji.Ale będziemy się odwoływać powołując się na opinie z innych miast 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo w tym grajdole rzadko co spotyka się z pozytywną opinią. Pewnie, jakby to była propozycja wykopania drugiej dziury w Łodzi, w poprzek, to by się zgodzili. Ewentualnie gdyby wykonanie wniosku przyniosło korzyści finansowe komuś z bliskich osób ekipy rządzącej. W każdym razie szacunek za wole walki i trzymam kciuki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) czyli cały Kraków jeździ niezgodnie z przepisami, czy oni mają inne przepisy ?.. może porównanie nico na wyrost, ale - samochód osobowy (przeciętny) ma relatywnie niską prędkość oraz małą szybkość rozpędzania się w porównaniu z motocyklem - może zakazać ruchu motocykli w całej Łodzi ?! bo przecież istnieje ryzyko, że motocyklista będzie próbował wyprzedzać między dwoma samochodami, albo, co gorsza, omijać je w korku ?! Edytowane 13 Marca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czy możemy publikować ta odpowiedź ? I oficjalnie nabijac sie z głupoty policji? Czy póki co lepiej im sie nie narażać ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 usunąłem tę część o porównaniu mądrości naszej i krakowskiej policji.. w razie gdyby nasza przeglądała forum 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Protestować. Nagłośnic sprawę tak jak robi to "masa krytyczna" Dlaczego nie spotkać sie raz w czwartek pod UMŁ z transparentem i zaangażowac media? tylko to działa. Blokować nowootwierane ulice itd... oczywiście zgodnie z prawem. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Byłoby super gdyby nasze forum reprezentowane przez stowarzyszenie wzięło się w tym roku za taka akcję. W tak dużej liczbie jesteśmy w stanie przekonać do tego pomysłu naszych włodarzy. Tym bardziej, że już Kraków wprowadził to w życie, co zwiększa siłę naszych argumentów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja jestem bardzo zaaaa taką akcją przed urzędem, im głośniej się bedzie o tym mówiło tym lepszy bedzie efekt, pisma pismami ale trza wyjsc na ulice 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 I spalic pare opon 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Spokojnie póki co dajmy działać wszystkim którzy już są zaangażowani w tą sprawę jak się nie uda to zrobimy manifestację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak mawiał ZuluGula "Polska to bardzo dziwna kraj" w jednym mieście można, a w drugim nie mimo, że prawo jest to samo. Jednak Polska to kraj ogromnych możliwości bo można odpowiednio interpretując przepisy robić co się chce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak w USA 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Protestować. Nagłośnic sprawę tak jak robi to "masa krytyczna" Dlaczego nie spotkać sie raz w czwartek pod UMŁ z transparentem i zaangażowac media? tylko to działa. Blokować nowootwierane ulice itd... oczywiście zgodnie z prawem. Ch.... im w d.... i kamieni kupe Jeździłem, jeźdze i będę jeździł czy to się pedałom podoba czy nie 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ale im dziś powiedziałem https://www.youtube.com/watch?v=pibRsbnbApE 09/05/2014 845 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Oj bym się nadział na tym pasiku. Może wcale by cię nie zatrzymali 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tam stoją regularnie z rana, w każdy dzień roboczy praktycznie. Trzeba uważać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tam stoją regularnie z rana, w każdy dzień roboczy praktycznie. Trzeba uważać! A może trzeba podjechać i pogadać. Może jacyś bardziej rozgarnięci tam stoją i nie będą się przypier... do moto. Przecież teraz wiedząc na bank zjadę na ten pas 5m za nimi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tam stoją regularnie z rana, w każdy dzień roboczy praktycznie. codziennie tędy jadę 830 - 845 i dopiero drugi raz ich tam spotkałem, za to vis-a-vis hotelu Qubus stoją właśnie codziennie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ale im nawrzucales Szacun ! 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 hehe PD RULES 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Po skończeniu konwersacji trzeba było myk na prawo i dzida 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Przy Qubusie stali następni, z nimi raczej nie byłoby takiego rozbudowanego dialogu (^_-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi