Strozz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Znalazłem w necie fajną ofertę, można pośmigać po "Kanarach" czekającymi i nowością pachnącymi BMW. Motocykle są na miejscu, więc pozostaje poszukać przelotów na jakiś tanich liniach, klepnąć jakiś tani 2* hotel i można się przenieść w inny wymiar jazdy motocyklem... Szczegóły na http://www.rideside.pl/ 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ja pisałbym się na lipiec - 2 osoby w sumie od 29-30 czerwca do 13-14 lipca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Właśnie widziałem Twój link na Facebooku - zrobiło to na mnie wrażenie, ten wyjazd i towarzyszące emocje! Nie mniej jednak najtańszy pakiet zaczyna się od 3000 PLN + wyżywienie, paliwo, przeloty także to niestety zabawa nie na moją kieszeń, ale chętnie poznam waszą relację z wypadu, bo ja może za rok? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Też się zastanawiam nad tą opcją wiec jak cos czekam na newsy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 doczytałem i słabo z terminami Wyjazd - Powrót 27 czerwca - 4 lipiec11 lipca - 18 lipca a ja mam urlop od 29 czerwca do 14 lipca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi