chylon Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 opadów nie ma lekkie zachmurzenie ale ciepło no to startuje kierunek dom 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 opadów nie ma lekkie zachmurzenie ale ciepło no to startuje kierunek dom Chylon a w jakim celu jeżdzisz na opatów jeśli mozna spytac, bo ja troszke wcześniej przed opatowem mam rodzinke wiec moze kiedyś razem śmigniemy w tamte strony? pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 a jak tam kielcach pogoda opadów nie ma lekkie zachmurzenie ale ciepło Chylon a w jakim celu jeżdzisz na opatów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Piotrek ty się robisz gorszy niż Julka z tym wyłapywaniem błędów chłopak się pomylił i to tyle :hihi: 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Umówiłem się z Tomkiem (tlfabianka) i ruszamy ze Zgierza ok.14.15 w stronę Płocka na 95%, także jakby ktoś był chętny to dzwonić lub pisać do mnie na tel., iż zaraz wychodzę pośmigać jeszcze po okolicy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Piotrek ty się robisz gorszy niż Julka z tym wyłapywaniem błędów chłopak się pomylił i to tyle :hihi: być gorszym od Julki? to już jest niemożliwe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzięki za wypadzik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Super, warto było polecieć do Płocka. Pokazy ciekawe a w dodatku gęba opalona na wiślanym wale :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no i nam też się zrobił kierunek Płock Pozdrowienia dla tych spotkanych po drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ciekawe kto Was dogonil 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No do Płocka nie dojechaliśmy, ale motocyklistów napotkaliśmy - super spędzony dzień Ciekawe kto Was dogonil Nie rumakuj tutaj 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ciekawe kto Was dogonil i ciekawe kogo misie omało nie zdjęły 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Prawie robi wielka roznice 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 nam w puszkach mrugali przed kutnem a potem na powrzocie z jeziorska tez sie udało a takto to dzieki za wypad do płocka ukłon w strone maxiskuterów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YZrqzeX03SI Szkoda ze nie odpalilem kamerki przed Piątkiem Filmik z poscigu grupy Suchego i Debesciary podczas strzelania miśka z laserka bylby pewnie kozacki 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YZrqzeX03SI Szkoda ze nie odpalilem kamerki przed Piątkiem Filmik z poscigu grupy Suchego i Debesciary podczas strzelania miśka z laserka bylby pewnie kozacki to tylko dlatego że mieliśmy kompletnego świeżaka w grupie i jestem pełna podziwu dla jego opanowania cebry ps. drogę z Kutna na Piątek mam jeśli chodzi o fotoradary obcykaną w jednym palcu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 no Marta trzeba przyznać, że Piechu spisał się na medal ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jaka jest średnia przelotowa takiej grupy ?? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 no Marta trzeba przyznać, że Piechu spisał się na medal ! powiem szczerze, że w Brzezinach jak się dowiedziałam co i jak to tylko i wyłącznie kask mi szczękę przytrzymał Jaka jest średnia przelotowa takiej grupy ?? to zależy od ilości fotoradarów przy drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 my jak z maxi skuterami jechaliśmy to średnia była ok 80km/h ake jak juz wracaliśmy w 5 szlifierek to ok 140-160 km/h 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 No ale nie porownuj jazdy w 15 do jazdy we 3 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ale z maxi jaka ekonomia byla xj-ta ponizej 4L wyszła szkoda ze znami na jeziorsko nie polecieliscie tylko we 2 polecielismy na tamie ładnie butowali a szczegolnie vtr pion lapala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na tamie trochę poczekaliśmy na znajomych ale się opłacało, szczególnie pion vtr'y, no i pozdrowienia dla Pani z Fordzika na EPD'owskich blachach i pani blondyneczce Wypad na Płock niezapomniany, dzięki wszystkim!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Super wypadzik dzięki ale tej drogi z filmu nie kumam 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Super wypadzik dzięki ale tej drogi z filmu nie kumam ja też nie ale jakieś Nowe Rumunki chodza mi po głowie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi