piyok Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 http://www.lotniczyplock.pl/#/opikniku/ może komuś się przyda i się wybierze może być fajnie, pewnie ładne fotki można postrzelać przy okazji... 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Płock fajny, można by pomyśleć, trasa dobra, widoki dobre - pokazy też się fajnie zapowiadają, tylko termin niekoniecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 sorrka za mały off top ale czy w tym roku będzie pokaz w Radomiu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 jasne że będzie i na bank się wybieram na cały weekend będzie to mój trzeci wypad na pokazy w Radomiu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 sorrka za mały off top ale czy w tym roku będzie pokaz w Radomiu? Oczywiście pokazy są i już się ogłaszają. Bilety również do nabycia na: http://www.ebilet.pl/szukaj.php?t=o&oid=641&gclid=CLDWor71mbcCFYlc3godv2EAeg O samej imprezie można poczytać tu: http://www.airshow.sp.mil.pl/ Byłem na tej imprezie już 3 x i szczerze powiedziawszy za każdym razem było na co popatrzeć. Niestety raz pokazy zakończyły się katastrofą SU-27 ok. godz 13:30 ale to przypadek losowy i nikt nie mógł wiedzieć. Impreza oferuje wiele atrakcji i jest to najlepsze tego typu widowisko w Polsce. Impreza i loty trwają od ok 9:00 kiedy to można obserwować przyloty teamów aż do 18:00-19:00 kiedy prezentowali się ostatnio Włosi Ja na pewno będę... ... i was zapraszam na wspólną wycieczkę do Radomia. W materii lotnictwa interesuje mnie tylko Radom jasne że będzie i na bank się wybieram na cały weekend będzie to mój trzeci wypad na pokazy w Radomiu A mój czwarty, więc jeśli tempo 100-120 km/h wam nie przeszkadza to lecimy z wami 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 tempo jak najbardziej odpowiednie my mamy bliską rodzinkę w Radomiu więc będzie gdzie grilla zrobić a i samoloty będą nam latały nad głowami bo to blisko lotniska poprawiam się mój też czwarty 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 mamy bliską rodzinkę w Radomiu więc będzie gdzie grilla zrobić a i samoloty będą nam latały nad głowami bo to blisko lotniska Czyli nawet bez biletów można oglądać? To już byłby szał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 02.05.2013 Mozecie na mnie liczyc. Pierwszy pozostawie dla jakiegos domu dziecka o ile cos sie wyklaruje 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Czyli nawet bez biletów można oglądać? To już byłby szał ja byłem juz 3 razy i nigdy nie załowałem kasy na bilet w radomiu a dodatkowo jest wystawa ok 20 metrow od barierek a dodatkowo moze bedzie jak w zeszłym airshow jakis model w ktorym bedzie mozna zrobic sobie zdjecie a wybiera sie ktos do płocka moze w sobote ?? Edytowane 30 Maja 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Maxi-skuterowcy się wybierają w niedzielę, o ile tylko pogoda pozwoli... 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 bulwa, ja sie zastanawiam nad jutrem, zalezy to w duzej mierze od pogody niestety. pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Gdyby kogos interesowalo to Jutro o 09.30 spotykamy się w Zgierzu pod Mc Donald`s http://goo.gl/maps/NtgLw Pitu pitu do 10.00 i ruszamy w stronę Płocka. EDIT: Info z ostatniej chwili O 11 jestesmy umowieni w Łącku z motonitami z Płocka http://goo.gl/maps/asDgu Skoczymy do aeroklubu na start samolotow a potem wrocimy na nasza strone Wisly bo Wzgorza Tumskie byly dzisiaj tak z....e ze nie bylo mozna szpilki wcisnac. Znaja za***ista miejscowke skad bedzie widok nawet lepszy niz ze wzgorz no i pusto. Potem jakies male kulanko i micha w jakims fajnym tylko im znanym osrodku. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 powiem tak, jak tylko pogoda będzie obiecująca to polece z wami. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 No właśnie... Oby tylko pogoda była :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 jak tylko niebedzie padało to jestem na macu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jestem zainteresowany tylko lece z żoną wiec nie pogonie 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Lete z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Oby pogoda dopisała, to wtedy lecę z Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pogoda jest wiec będę 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja to już od 4-tej pilnuję pogody, więc musi być dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 uf słońce budzi w niedzielny poranek az miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Modly zostaly wysluchane Bedzie dobrze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 opłacało sie dać na tace 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no to macie fajowo a ja jeszcze w Kielcach zanim się dociągnę to będzie 12.00 powodzenia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 a jak tam kielcach pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi