jabioka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Jako że niektórzy na takie spamowanie sobie pozwalają to i ja sobie pozwolę... Sprawa ma się tak: jest konkurs, jest zdjęcie, trzeba zagłosować (można raz dziennie), i cieszyć się dozgonną wdzięcznością Link: https://www.facebook.com/motorismo/app_130340883708703 Klikamy na owo zdjęcie (tak jak jest napisane "Kliknij i wejdź" ) i wyświetlą się zdjęcia dodane przez uczestników konkursu. Nasze zapodał Lucek Grzesik - zdjęcie pochodzi z majowego wypadu chłopaków z Piotrkowa na tor w Lublinie. Z góry serdecznie dziękuję i pomyślę nad rewanżem W miarę możliwości przekazujcie proszę dalej Edytowane 14 Maja 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Poszło 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 zrobione 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 również poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 NEVER!!! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 poszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 POSZŁO, JUŻ MA 149 GŁOSÓW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 mało dawać dawać! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi