Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 17 Maja 2013 na torze wyścigowym w Poznaniu odbędzie się I Runda Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski oraz Pucharu Polski. Poza imprezą główną odbędą się wyścigi amatorskich Pucharów Markowych, oraz Motocykli Klasycznych. Wśród wielu atrakcji będzie można zobaczyć min.: WMMP w klasie SUPERBIKE Pawła Szkopka - w ubiegłym roku startował w Mistrzostwach Świata Supersport (WSS) z zespołem Bogdanka Racing, Janusza Oskaldowicza - kilkunastokrotnego Mistrza i Vice Mistrza Polski, w klasie STOCK1000 Mateusz Korobacz i Adrian Pasek - dwaj młodzi i utalentowani zawodnicy, z doświadczeniem z Mistrzostw Europy i Świata, w klasie SUPERSPORT Natalia Florek - jedna z najszybszych kobiet w historii Polskich wyścigów, Monika Jaworska - równie szybka zawodniczka, powraca do WMMP po startach we Włoskim Pucharze Yamahy "R6 Dunlop CUP", Marek Szkopek - ubiegłoroczny Mistrz Polski SUPERSPORT. Puchar Polski w sezonie 2013 obfitował będzie zarówno w zawodników z kilkuletnim doświadczeniem min. Sławomir Maszczak, czy Cezary Chrobot, jak i ubiegłorocznych debiutantów - zespoły Prędki Racing Team z Sandomierza, Kato Racing z Warszawy. Warto wspomnieć również o starcie Przemysława Salety. Jest to jedynie część emocji, których z pewnością nie braknie podczas całego weekendu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie chciałem tworzyć nowego wątku, zatem ten odkopuje. Czy ktoś wybiera się w ten weekend na WMMP do Poznania? W linku poniżej wszystko opisane. http://www.aw.poznan.pl/imprezy2016/20160521-22mot/index.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi