Puszek Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak wszyscy w miarę wrzucając opisy i fotki swoich moto, to teraz i ja wrzucę parę zdjęć. W marcu 2012 nabyłem Hondę CB450S w niewielkich pieniądzach. Przesiadka z przygody z moto WSK i Romet Ogar na coś poważniejszego. Traf chciał, że na drodze stanęła cebula. Fura była jak z kurnika, przywieziona z papierami i jeżdżona po wsi... Więc trochę roboty przy niej było i jest nadal... Popękane modowania plastików, ba całe elementy, ale szybkie spawanie plasticzków i odświeżenie lakieru z ojczymem i gra gitara. Co powiedzieć, zostało mi jeszcze przy niej trochę pracy i serca trzeba w nią włożyć... Siedzisko będzie obite od nowa, bo płomienie są jeszcze chyba z lat 90 Pozdrawiam i szerokości! 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Brawo za wysiłek włożony w cb i kawał serca... Na pewno się odwdzięczy za to milionem kilometrów bez awaryjnej jazdy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Szkoda, że kolorem nie polecieliście bardziej w orginał, coś w stylu tej wiśni właśnie, bardziej by się wyróżniała i nawiązywała do tradycji ale i tak fajnie, że taki oldschoolowy sprzęt przezywa drugą młodość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Super motocykl Aż nabrałem ochoty, aby coś zmodować - czekam na efekt końcowy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kolejny forumowicz który nie poddaje się bez walki... Mało już popularny motocykl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dałeś jej drugie życie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Super, widzę że całkiem pomalowane jest stojaczki porobione no no podoba mi sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Maszynka zasługuje na to, fajna stara japońska szkoła, jak zmienisz kanape i zrobisz wydech na czarny mat to bedzie bajka. Powodzenia i niech się spisuje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) ??? Edytowane 14 Maja 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 toż to inne modela ta w linku to lata 70'te... i tej na taki CR sie nie przerobi niestety... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszek Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dzięki za otuchę i komentarze @Kramer - Myślałem o czymś takim, ale najpierw pojeżdżę i nacieszę się nią, a w razie co przerobić zawsze można ramę sam wyspawam, więc wszelkie przeróbki to tylko kwestia czasu w razie czego 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Toto białe toż to prawdziwy cafe racer... niczego sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi