Puszek Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Jak wszyscy w miarę wrzucając opisy i fotki swoich moto, to teraz i ja wrzucę parę zdjęć. W marcu 2012 nabyłem Hondę CB450S w niewielkich pieniądzach. Przesiadka z przygody z moto WSK i Romet Ogar na coś poważniejszego. Traf chciał, że na drodze stanęła cebula. Fura była jak z kurnika, przywieziona z papierami i jeżdżona po wsi... Więc trochę roboty przy niej było i jest nadal... Popękane modowania plastików, ba całe elementy, ale szybkie spawanie plasticzków i odświeżenie lakieru z ojczymem i gra gitara. Co powiedzieć, zostało mi jeszcze przy niej trochę pracy i serca trzeba w nią włożyć... Siedzisko będzie obite od nowa, bo płomienie są jeszcze chyba z lat 90 Pozdrawiam i szerokości! 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu
Dann Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Brawo za wysiłek włożony w cb i kawał serca... Na pewno się odwdzięczy za to milionem kilometrów bez awaryjnej jazdy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Koper Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Szkoda, że kolorem nie polecieliście bardziej w orginał, coś w stylu tej wiśni właśnie, bardziej by się wyróżniała i nawiązywała do tradycji ale i tak fajnie, że taki oldschoolowy sprzęt przezywa drugą młodość 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Super motocykl Aż nabrałem ochoty, aby coś zmodować - czekam na efekt końcowy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
elfeti Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Kolejny forumowicz który nie poddaje się bez walki... Mało już popularny motocykl. 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Dałeś jej drugie życie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Super, widzę że całkiem pomalowane jest stojaczki porobione no no podoba mi sie 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Maszynka zasługuje na to, fajna stara japońska szkoła, jak zmienisz kanape i zrobisz wydech na czarny mat to bedzie bajka. Powodzenia i niech się spisuje! 0 Cytuj
kramer Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) ??? Edytowane 14 Maja 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 toż to inne modela ta w linku to lata 70'te... i tej na taki CR sie nie przerobi niestety... 0 Cytuj
Puszek Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Dzięki za otuchę i komentarze @Kramer - Myślałem o czymś takim, ale najpierw pojeżdżę i nacieszę się nią, a w razie co przerobić zawsze można ramę sam wyspawam, więc wszelkie przeróbki to tylko kwestia czasu w razie czego 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu
Chris Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Toto białe toż to prawdziwy cafe racer... niczego sobie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi