chylon Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 powitać i kiedy Kamila do Aleksa się wybierasz na tym swoim GS500 oblukał bym jak chcesz polatać i poćwiczyć numer masz w weekendy możesz dzwonić i się ustawimy na latanie do szybkiego zobaczyska 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
jaquzie Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Aidek się zapędziłeś troszku Wybaczam ci i JAck tez na pewno a jak nie będzie fotek Kamili to Aidek "chłosta" cię czeka no Panowie, nie staracie się - gdzie to foty Kamili? cześć Kamila Wiem, że 2 kolegów się nie postarało i nie dało rady namówić , więc ich wspomogę dołączając się do prośby - o wstawienie zdjęć 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
anula Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Hej Kama ciesze sie ,ze tu jestes buziaki 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 no Panowie, nie staracie się - gdzie to foty Kamili? cześć Kamila Wiem, że 2 kolegów się nie postarało i nie dało rady namówić , więc ich wspomogę dołączając się do prośby - o wstawienie zdjęć tylko fotki i fotki ... Panowie cześć Kamila grono laske na moto rosnie trza się umówić na wspolną przebieżkę pozdr 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 grono laske na moto rosnie trza się umówić na wspolną przebieżkę z takimi info to byłbym ostrożny bo śmiem podejrzewać, że wielu facetów będzie chciało się wprosić 0 Cytuj
chylon Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 z takimi info to byłbym ostrożny bo śmiem podejrzewać, że wielu facetów będzie chciało się wprosić Niestety Sylwek ktoś musi o koleżanki zadbać przestawić motonga wyczyścić itp. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
klerr Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Dziekuje za miłe przywitanie 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Hej postaram się jak naszybciej jakieś foto umiescić Siemka Instruktorze jak się domyślam Aidekk: Post poprawiony Siemka nie wiedziałem, że to Ty... To jeszcze raz Witam i powodzenia w doskonaleniu umiejętności na Motorku LwG 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
fred89 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 fred89, dnia 14 Maj 2013 - 14:09, napisał: z takimi info to byłbym ostrożny bo śmiem podejrzewać, że wielu facetów będzie chciało się wprosić Niestety Sylwek ktoś musi o koleżanki zadbać przestawić motonga wyczyścić itp. Ok to jakby co możemy razem służyć Paniom jako serwis i pomoc drogowa O ile Agata pozwoli hehe 0 Cytuj
chylon Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Agata to nie moja żona więc więc nie muszę pytać ją o zgodę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
fred89 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Agata to nie moja żona więc więc nie muszę pytać ją o zgodę I tak ma być! hehe, ale Agata tego nie czyta ??? --- Klerr nawet nie wiesz w co się wpakowałaś logując się na forum (w pozytywnym znaczeniu ) 0 Cytuj
klerr Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 I tak ma być! hehe, ale Agata tego nie czyta ??? --- Klerr nawet nie wiesz w co się wpakowałaś logując się na forum (w pozytywnym znaczeniu ) mam nadzieję, że się nie zniechęcę 0 Cytuj
Puszek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 hejka 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu
klerr Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 tylko fotki i fotki ... Panowie cześć Kamila grono laske na moto rosnie trza się umówić na wspolną przebieżkę pozdr dokładnie dla nich tylko fotki się liczą , trzeba uskutecznić w końcu jakiś mały lot 0 Cytuj
gonia Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Hej w sobotę są dni otwarte Wordu w tamtym roku była też parada motocykli drift autek może się wybierzemy??????????????/ 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi