Skocz do zawartości

Piątkowy Grill 10.05.2013 (Uroczysko Lublinek)

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za! ;) coś w stylu jak z klipu Dizzee Rascal - Holiday :biggrin:

To trzeba wynająć jakiś dom z basenem :smile: ewentualnie jakiś dom nad jeziorem z molo :smile:

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ciocia Anitka skoro się zadeklarowała to oczywiście zamierzam to wykorzystać bo juz młody pytał kiedy następny "piknik" :biggrin: tylko skoro następny ma być w stylu GoGo to chyba nie znajdzie się miejsce dla pięciolatka ;) natomiast ja chętnie z dziewczynami popatrzę jak chłopaki w rytm muzyki rozpalają grilla :biggrin::D

I absolutnie Chylon nie nabijam się z Ciebie ;) przecież wiesz, ze strach mi nie pozwoli :biggrin: za to chętnie z Gonia nauczymy się od Ciebie miejskiego driftu...:biggrin::D

W poniedziałek wstawie fotki

mnie też żal d*pę ściska, zwłaszcza że z tego co czytam to była i partia dla mojej Majki - a zastanawiałam się czy ją zabrać :biggrin:

ale niestety życie z kierowcą tira nie pozwala na zaplanowanie czegokolwiek na 100%... :sad2:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

mnie też żal d*pę ściska, zwłaszcza że z tego co czytam to była i partia dla mojej Majki - a zastanawiałam się czy ją zabrać :biggrin:

ale niestety życie z kierowcą tira nie pozwala na zaplanowanie czegokolwiek na 100%... :sad2:

No właśnie!! Następnym razem koniecznie zabierz ją ze sobą. Mój pięciolatek już pyta kiedy będzie miał swój motocykl no ale póki co muszą mu wystarczyć moto- spotkania :smile: Także jak tylko dopisze pogoda i znowu będzie jakiś grill to Kuba tez jedzie ze mną. Zwłaszcza, że jest  taka fajna ciocia co lubi zajmować się maluchami :smile:)))

No właśnie!! Następnym razem koniecznie zabierz ją ze sobą. Mój pięciolatek już pyta kiedy będzie miał swój motocykl no ale póki co muszą mu wystarczyć moto- spotkania :smile: Także jak tylko dopisze pogoda i znowu będzie jakiś grill to Kuba tez jedzie ze mną. Zwłaszcza, że jest  taka fajna ciocia co lubi zajmować się maluchami :smile:)))

To czekam na okazję i będziemy zapoznawać dzieciarnię ;)

To czekam na okazję i będziemy zapoznawać dzieciarnię ;)

I zobacz, będą same plusy: dla dzieciaków frajda, od najmłodszych lat nasiąkną motocyklową pasją i do tego sami się soba zajmą :smile:) czyli: święty spokój :smile:)

I zobacz, będą same plusy: dla dzieciaków frajda, od najmłodszych lat nasiąkną motocyklową pasją i do tego sami się soba zajmą :smile:) czyli: święty spokój :smile:)

albo znajdzie się jakaś miła ciocia co się zajmie nimi... :biggrin:

swoja drogą jak coś wspomniałam dzisiaj Majce o imprezie w Łodzi to było "tysiąc pytań do..." więc teraz już mi nie odpuści :biggrin:

biedne dzieci :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ja bym powiedział, że to nie te dzieci są biedne. Np moje dzieciństwo było trudnym doświadczeniem... dla moich rodziców :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ja bym powiedział, że to nie te dzieci są biedne. Np moje dzieciństwo było trudnym doświadczeniem... dla moich rodziców :biggrin:

No właśnie...dzięki Aidekk za wsparcie ;) ale jak dzieci się zajmą sobą to my- mamy będziemy miały chwilę spokoju. A każda....nawet najmniejsza i najkrótsza chwila spokoju jest na wagę złota :smile:))

Fajnie a o wujku to już zapomniałaś 

W życiu!!! Przecież to dzięki wujkowi Kuba jeździł na motongu :smile:)))

Asiu zabierz Kubusia w takim razie do Moszczenicy w sobotę - będzie okazja :smile:

Postaramy się być. Niestety od rana pracuję ale jak się szybko uwinę z wykładami to podjedziemy :smile:)

Postaramy się być. Niestety od rana pracuję ale jak się szybko uwinę z wykładami to podjedziemy )

Moszczenica zaczyna się dopiero o 14stej i potrwa do 22giej, na pewno zdążycie ;) Zapraszam w imieniu swoim i kolegów organizatorów :smile:

No to faktycznie jest szansa ze będziemy :smile: tylko trzeba się będzie jakos znaleźć :blink:

Jakby nie wystarczył Ci nr tel, który mam w profilu to szukaj małej czarnej z wieeeelkim brzuchem :biggrin::D:D:D

Jakby nie wystarczył Ci nr tel, który mam w profilu to szukaj małej czarnej z wieeeelkim brzuchem :biggrin::biggrin::D:D

:smile: no tak...coś ostatnio słabo rozgarnięta jestem i pewnie dlatego do głowy mi nie przyszło żeby zajrzeć na Twój profil w poszukiwaniu nr tel....:smile:) ale jak cos będę się rozglądać za ciężarówką :smile:))