pafcio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nie byłem, żałuję , 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To trzeba zorganizować beach party z dużą ilością alkoholu Jestem za! coś w stylu jak z klipu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jestem za! coś w stylu jak z klipu Dizzee Rascal - Holiday To trzeba wynająć jakiś dom z basenem ewentualnie jakiś dom nad jeziorem z molo 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ciocia Anitka skoro się zadeklarowała to oczywiście zamierzam to wykorzystać bo juz młody pytał kiedy następny "piknik" tylko skoro następny ma być w stylu GoGo to chyba nie znajdzie się miejsce dla pięciolatka natomiast ja chętnie z dziewczynami popatrzę jak chłopaki w rytm muzyki rozpalają grilla :D I absolutnie Chylon nie nabijam się z Ciebie przecież wiesz, ze strach mi nie pozwoli za to chętnie z Gonia nauczymy się od Ciebie miejskiego driftu...:D W poniedziałek wstawie fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 okej 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 szkoda ze nie dałem rady sie pojawic ale pewnie nastepnym razem sie uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 mnie też żal d*pę ściska, zwłaszcza że z tego co czytam to była i partia dla mojej Majki - a zastanawiałam się czy ją zabrać ale niestety życie z kierowcą tira nie pozwala na zaplanowanie czegokolwiek na 100%... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To fakt też tak mam tyle że ja mam już więcej wolności bo chłopaki już duże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 mnie też żal d*pę ściska, zwłaszcza że z tego co czytam to była i partia dla mojej Majki - a zastanawiałam się czy ją zabrać ale niestety życie z kierowcą tira nie pozwala na zaplanowanie czegokolwiek na 100%... No właśnie!! Następnym razem koniecznie zabierz ją ze sobą. Mój pięciolatek już pyta kiedy będzie miał swój motocykl no ale póki co muszą mu wystarczyć moto- spotkania Także jak tylko dopisze pogoda i znowu będzie jakiś grill to Kuba tez jedzie ze mną. Zwłaszcza, że jest taka fajna ciocia co lubi zajmować się maluchami ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No właśnie!! Następnym razem koniecznie zabierz ją ze sobą. Mój pięciolatek już pyta kiedy będzie miał swój motocykl no ale póki co muszą mu wystarczyć moto- spotkania Także jak tylko dopisze pogoda i znowu będzie jakiś grill to Kuba tez jedzie ze mną. Zwłaszcza, że jest taka fajna ciocia co lubi zajmować się maluchami ))) To czekam na okazję i będziemy zapoznawać dzieciarnię 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To czekam na okazję i będziemy zapoznawać dzieciarnię I zobacz, będą same plusy: dla dzieciaków frajda, od najmłodszych lat nasiąkną motocyklową pasją i do tego sami się soba zajmą ) czyli: święty spokój ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 I zobacz, będą same plusy: dla dzieciaków frajda, od najmłodszych lat nasiąkną motocyklową pasją i do tego sami się soba zajmą ) czyli: święty spokój ) albo znajdzie się jakaś miła ciocia co się zajmie nimi... swoja drogą jak coś wspomniałam dzisiaj Majce o imprezie w Łodzi to było "tysiąc pytań do..." więc teraz już mi nie odpuści 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 biedne dzieci 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja bym powiedział, że to nie te dzieci są biedne. Np moje dzieciństwo było trudnym doświadczeniem... dla moich rodziców 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja bym powiedział, że to nie te dzieci są biedne. Np moje dzieciństwo było trudnym doświadczeniem... dla moich rodziców No właśnie...dzięki Aidekk za wsparcie ale jak dzieci się zajmą sobą to my- mamy będziemy miały chwilę spokoju. A każda....nawet najmniejsza i najkrótsza chwila spokoju jest na wagę złota )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Asiu zabierz Kubusia w takim razie do Moszczenicy w sobotę - będzie okazja 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie a o wujku to już zapomniałaś 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 To dawaj wujek na piwo zapic te smutki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie a o wujku to już zapomniałaś No ciotka fajniejsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajnie a o wujku to już zapomniałaś W życiu!!! Przecież to dzięki wujkowi Kuba jeździł na motongu ))) Asiu zabierz Kubusia w takim razie do Moszczenicy w sobotę - będzie okazja Postaramy się być. Niestety od rana pracuję ale jak się szybko uwinę z wykładami to podjedziemy ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Postaramy się być. Niestety od rana pracuję ale jak się szybko uwinę z wykładami to podjedziemy ) Moszczenica zaczyna się dopiero o 14stej i potrwa do 22giej, na pewno zdążycie Zapraszam w imieniu swoim i kolegów organizatorów 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No to faktycznie jest szansa ze będziemy tylko trzeba się będzie jakos znaleźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No to faktycznie jest szansa ze będziemy tylko trzeba się będzie jakos znaleźć Jakby nie wystarczył Ci nr tel, który mam w profilu to szukaj małej czarnej z wieeeelkim brzuchem :D:D:D 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jakby nie wystarczył Ci nr tel, który mam w profilu to szukaj małej czarnej z wieeeelkim brzuchem :D:D no tak...coś ostatnio słabo rozgarnięta jestem i pewnie dlatego do głowy mi nie przyszło żeby zajrzeć na Twój profil w poszukiwaniu nr tel....) ale jak cos będę się rozglądać za ciężarówką )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi