Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi praca szykuje się do nocy ale postaram się zajrzeć na chwilę

Opublikowano

68aa2ab043a92cdeaa055712524d65bd.jpg

to trzeba podjechać na chwilę ;) 

motorcycle.gif
Opublikowano

No to czekaj teraz uważaj, bo już z 10 sępów szuka podwózki więc pewnie zaraz do Ciebie zaczną pisać ;)

Proszę państwa... ja załatwiłem 1 małego grilla, a że ludzi robi się sporo to może przydałby się jeszcze jeden. Jeśli macie to przytargajcie ze sobą, bo inaczej będziemy na tą kiełbasę czekać po godzinie :biggrin:

10 powiadasz...??? Bagażnik sprzątnę to się miejsce znajdzie :smile: Będą takie "plecaki" samochodowe hahahaha :smile:)

68aa2ab043a92cdeaa055712524d65bd.jpg

to trzeba podjechać na chwilę ;)

Czyli grilla bierzesz?? :smile:) jak to mówią: potrzeba matką wynalazku :smile:)

Opublikowano

mam dwa krótkie ogłoszenia :smile:

po pierwsze primo - jako że współpracuję z pewną firmą z branży mięsnej ( nie tej od koni i zdechlizny ) z uwagi na forumowego grilla pobrałem z magazynu jakieś trzy kilo karczku i ze trzy kilo kiełby ( tyle tylko weszło mi do plecaka bo byłem moto ) 0 oficjalnie złoże na ręce organizatora czyt. Aidekka - celem wspólnego wykorzystania - więc jak ktoś nie zdąży zakupić - to padliny nie braknie,

po drugie primo ;) z żalem stwierdzam że jadę puszką więc dwa wolne miejsca posiadam - chętnie więc kogoś zabiorę - jak co czekam na privie

Opublikowano

Kto może mnie zabrać z okolic Łodzi Kaliskiej?

Opublikowano

Luki a gdzie moto ?

Pogoniles juz ? :biggrin:

Po grilu lecimy pokrecic sie po miescie.

Opublikowano

Luki autobus 99a powinien podołać, ewentualnie wszystkie tramwaje jadące w stronę retkini ;P

Opublikowano

Luki, ja Cię mogę zgarnąć, bo z centrum będę jechała... ;)

Opublikowano

pobrałem z magazynu jakieś trzy kilo karczku i ze trzy kilo kiełby ( tyle tylko weszło mi do plecaka bo byłem moto ) 0 oficjalnie złoże na ręce organizatora czyt. Aidekka - celem wspólnego wykorzystania

Właśnie miałem jechać do Lidla po karkóweczkę, ale tak się zastanawiam nad tym kolektywnym dobrem...

Tak czy inaczej na pewno zostanie ono dobrze wykorzystane :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Zobaczymy się na miejscu, kolega bambrys mnie zgarnie :smile:

Opublikowano

Ok, jak uważacie... ;)

Opublikowano

Niestety kolezanka malzonka nie chce wspolpracowac i z tego powodu jade sam.

Mogę kogos zabrać z Dabrowy.

Ps. Aidek będę u Ciebie mniej więcej za godzinke.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ps. Aidek będę u Ciebie mniej więcej za godzinke.

Aidekk będzie w trasie już zapewne, więc dzwoń, pisz, tęsknij :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano (edytowane)

Milo bylo poznac niektorych z Was,lecz musialem sie szybko zawinac przed 20-ta mam nadzieje ze impreza sie udala.

Sorry ze sie nie pozegnalem ale troche Was bylo :smile: pozdro dla mistrza od grila kielba spoko :smile:

Edytowane przez renpa1971 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

kurcze a ja tak przed komarami uciekałem, że nawet kiełbasy nie spróbowałem... ale chociaż "petarda"była na "do zobaczenia" ;) 

motorcycle.gif
Opublikowano (edytowane)

Takie małe co nie co

Kto nie był niech zaluje

I jeszcze filmik o którym rozmawialiśmy na grillu :biggrin:

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Dokładnie wieczór wspaniały :smile: Udało się poznać nowe osoby :smile:
Bulba filmik dobry, nawet ja sie załapałem  :biggrin:  dzięki  :P 
​Do następnego  :riding:

Opublikowano

grill super 

szkoda że komarów było tyle że jutro muszę jechać do szpitala by mi trochę krwi wpompowali :smile:

czy Renpa i Profesor byli pieszo/podwiezieni że tak się wyrażę? bo patrząc na zdjęcia awatarów i modele to z zielonych kaw widziałem tylko moją i Lansa...

Lubiany obowiązkowo musi zostać mistrzem kuchni... nawet na filmiku widać jak zabiera grilla :biggrin: 

Opublikowano

czy Renpa i Profesor byli pieszo/podwiezieni że tak się wyrażę? bo patrząc na zdjęcia awatarów i modele to z zielonych kaw widziałem tylko moją i Lansa...

Ja moge powiedzieć, ze trafiłem w dobre ręce :smile: Ale nie powiem w czyje, bo nie wiem czy mogę tak publicznie :smile:  :P 

​W każdym razie dziękuje tej osobie :smile:

Opublikowano

Grill rewelacja,super atmosfera,jak najwięcej takich spotkań,w takim towarzystwie człowiek zapomina o problemach z dnia codziennego.pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu:-)

Opublikowano

Frekwencja zaskakująca :smile: W szoku bylem jak zobaczyłem tyle osób, w szczególności że połowa nowych ludzi :smile: