krzysiek1962 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Milo bylo was poznac pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Mnie również było miło choć nie wiozłem Panny młodej a młodego ale cóż począć... Do miłego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mnie również miło było was poznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Szkoda że nie było nas więcej ale również miło poznać nowych zapaleńców 2oo 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tito21 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wraz z moją Żoną pragniemy bardzo serdecznie podziękować za wasz poświęcony czas było genialnie. Goście cały czas mówili ,że motory to lepszy pomysł niż kareta Oczywiście zdjęcia jak tylko odbiorę to prześlę każdemu z was na pocztę oraz udostępnię na FŁM .Panna Młoda była przeszczęśliwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Również dołączam się do podziękowań Wrażenia gości bardzo pozytywne i myślę, że długo im zapadnie w pamięci ryk silników A z pewnością drugiej parze młodej, która musiała poczekać aż nasze wesele wyjedzie Więcej zdjęć http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/571-wesele-tito/ Edytowane 16 Czerwca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Również dzięki za wspólny ryk, oraz miło było poznać ;p Dobrze że ksiądz nie wyszedł i nas nie wygonił ;p 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi