krzysiek1962 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Mampytanie czy ktos wybiera sie na zlot do kielc 12-05-2013r czoperami ?to moze bysmy sie umowili i pojechali w pare motocykli http://www.ckriders.pl/ Edytowane 8 Maja 2013 przez Suchy-wolk plakat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To jak już na Kielce macie leciec to od razu polecę wam następny event: zlot Skarżysko-Kamienna organizowany przez Road Runners MC. Moje rodzinne strony i na prawdę fajna impreza, ze 3 x brałem udział. Termin zawsze ostatni weekend maja lub pierwszy weekend czerwca, można wygooglać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To jak już na Kielce macie leciec to od razu polecę wam następny event: zlot Skarżysko-Kamienna organizowany przez Road Runners MC. Moje rodzinne strony i na prawdę fajna impreza, ze 3 x brałem udział. Termin zawsze ostatni weekend maja lub pierwszy weekend czerwca, można wygooglać Tyle, że ten zlot już nie będzie w Skarżysku-Kamiennej tylko w Jabłonowcu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Leci ktoś w końcu na to rozpoczęcie do Kielc? bo coraz mniej czasu a odzwe znikomy..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi