Bulba Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Lub bit na grzechotke. Musze odkrecic korki lag "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) 16? bo 14,17 to mam,Masz tam na pewno 16?bo jeśli tak to ja nie posiadam(ew. dorabiany z nakrętki czy cóś) Edytowane 5 Maja 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Prościej będzie dorobić ze śruby. Skoro masz takie korki to chyba warto zakupić, kłopot taki sam jak jechać po niego, a potem z nim - oddać Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Łąkowa cena zakupu 20zł Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 kurde sorka za off top ale przeczytałem pożyczę Gimbusa a serio przeszukałem i to chyba dość nietypowy rozmiar bo mam 14 i 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 kurde sorka za off top ale przeczytałem pożyczę Gimbusa a serio przeszukałem i to chyba dość nietypowy rozmiar bo mam 14 i 17 Ej...ja tez przeczytałam Gimbusa... .Marsz drugi raz do szkoły podstawowej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Marsz drugi raz do szkoły podstawowej ale byśmy wyglądali.... jakbyśmy się tam chwilę w oślej ławce zasiedzieli paręnascie lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi