Olo Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Mam w cbr taki tłumik Pomiędzy nitami ma przedmuchy I takie wgniecenie Istnieje taka możliwość, że rozwierci się nity, wyjmnie środek i wyklepie Później tą blachę od nitów wyprosuje i na nowo przynituje Zda to wszystko egazmin? Edytowane 4 Maja 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Co masz na myśli mówiąc środek? Chodzi CI o opakowanie? Jeżeli tak to bez cięcia wg mnie może się nie obejść. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tzn. po rozwmierceniu nitów puszkę z środkiem, środek się wyjmie, a puszkę wyklepie tak coś jak na tym filmie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Rozwiercaj i się nie pi...,Ale kup najpierw bandaż lub jak zwał azbestowy do uszczelnienia 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Nity rozwiercone, powbijane. Chce ściągnąć tą "końcówkę" i nie idzie. Próbowałem podważyć, trochę młotkiem ponawalałem i ani zipnie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi