Bogdan Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Witam, skoro tradycja to nie będę inny i również się przywitam, Tak wiec witam szanowną ekipę Do zobaczenia jutro... MOTO: Suzuki Bandit 600 99 r. 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Dann Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Strzała !! P.S jak moto kobiety będą wołać o foto to udawaj "greka" 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Fazerro Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Siema ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Doop Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Siema 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Bogdan Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Siemano Dawaj foty Boje się 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 wcale nie wołamy cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Powitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ridrick Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Boje się Nie miałeś się bać tylko udawać greka a oni się nie boją Cześć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Emil89 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 siemanko 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
chylon Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Jędrzej Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Rekomendowane odpowiedzi