niko000 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam wszystkich ! W końcu zebrałem się do przedstawienia wam mojej cebry,oczywiście powitalnie zaliczyłem w zeszłym roku. Moto przyjechało ze Szwajcarii i wyglądem rózni się od ori cbr, wydaje mi sie że szwajcar który to rzeźbił wykonał kawał dobrej roboty.Moto posiada kilka gadżetów reflektory soczewkowe, przewody stalowy oplot, tuningowe podnóżki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na pewno inna niż wszystkie:) Chciałbym zobaczyć na żywo. Podoba mi się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Efektownie się prezentuje. Czasza wygląda na przerobianą od 900. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Co do czaszy to fakt że troche przypomina tą z 900 a szczególnie te otwory, postaram się zajechać na jakieś spotkanie w większym gronie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Widziałem gdzieś już tą cbr-e na żywo tylko ni kszty nie pamiętam gdzie Może to ta sama była ? podobna... mniejsza z tym coś orginalnego z niej zrobiono , masa pracy włożona by służyła jak naj lepiej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi