ridrick Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ma ktoś sprzęt jak w temacie ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Rid ," MOTORWINGS " zakuwa . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ale przy Rida łańcuchu jaki ma na moto, to chyba nie dojedzie na Wólke do motorwingsa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Rid ," MOTORWINGS " zakuwa . Taa na koniec miesiąca Poprawiam sie, sa bardzo pomocni. Edytowane 1 Maja 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 miałem kolegę z wieloletnim stażem pracował w wielu serwisach min ostatnie lata w PROFI , powiedział mi że takie rzeczy spokojnie robisz w domowych warunkach , tak że kupujesz ogniwo łączące łańcuch z tzw nitem drążonym ( większość łańcuchów ma takie w standardzie ) i zakujesz to przy użyciu dwóch młotków i punktaka , oczywiście trzeba to robić z wyczuciem aby za mocno nie sklepać zakuwki , po zakuciu łańcuch w tym miejscu nie powinien się załamywać , wymieniałem już kilka łańcuchów i zakuwałem w ten sposób więc przetestowany patent , gdybyś potrzebował pomocy to zapraszam do mojego garażu na Karolew 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Patent znam ale jakoś hmmm zostawiłem to na moment w którym nie będę miał innego wyjścia bo trochę wyczucia mi brak. Tym bardziej, że spier... starego łańcucha to ewidentnie moja wina. Na szczęście chłopcy z Motorwings się nade mną zlitowali i zapną mi łańcuch. W sumie to mam 3 zakuwki więc mogę eksperymentować . Wielkie dzięki na pomoc Edytowane 2 Maja 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 zakujesz to przy użyciu dwóch młotków i punktaka , oczywiście trzeba to robić z wyczuciem aby za mocno nie sklepać zakuwki , po zakuciu łańcuch w tym miejscu nie powinien się załamywać , wymieniałem już kilka łańcuchów i zakuwałem w ten sposób więc przetestowany patent Ja tak ostatnio robiłem i jest ok,tylko najlepiej moto na bok 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja tak ostatnio robiłem i jest ok,tylko najlepiej moto na bok Jeszcze niech ktoś napisze że tak robi to zaczne mieć wyrzuty sumienia, że potrzebuje zakuwarki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 zakujesz to przy użyciu dwóch młotków i punktaka naście lat temu w taki sposób zakuwałem łańcuch w... rowerze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi