BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dziękuję Wszystkim za przybycie w imieniu Pana Młodego Był bardzo zadowolony z naszej obstawy I dodam, że wyszedł z tej obstawki całkiem spory TERROR LDZ ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Byku sorry ze nie dotarlem. Zaluje bo oczywiscie jak to w sobote- wstalem w poludnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Byku sorry ze nie dotarlem. Zaluje bo oczywiscie jak to w sobote- wstalem w poludnieNie masz za co przepraszać :)Ale było naprawdę fajnie, szczególnie moment gdy lecieliśmy ekipą przez deptak na Piotrkowskiej ;D I ten dźwięk odcięcia... :)Drift Nissana 200SX :)Michał na pewno nas zapamięta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dziękuję Wszystkim za przybycie w imieniu Pana Młodego Był bardzo zadowolony z naszej obstawy I dodam, że wyszedł z tej obstawki całkiem spory TERROR LDZ ! Co do terroru to zgadzam sie w 100% Chyba Was dzisiaj widziałem o ile para młoda woziła sie Infiniti z obstawą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tak, para woziła się Infitnity w kolorze rdzy :PTo nas widziałeś :)Szkoda, że nikt nie nagrał filmiku podczas jazdy, byłby całkiem ciekawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Kilka fotek z dzisiejszej imprezy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja tam jestem ciekaw jak dziewczyny dojechały do Sulejowa ^^ Nie odzywają się, może są w drodze powrotnej ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 obawiam sie ze moze3sz miec racje byku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Widzę, że nie dotarłeś na grilla :PNo nie wiem czy mam rację, zobaczymy :DJak zdobędę jakieś filmy lub zdjęcia od Michała to wrzucę na forum Edytowane 24 Września 2011 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 bylem sie przejechac przed chwila strasznie zmarzlem wiec sobie dalem spokoj ale terror byl dzis konkretny!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No teraz niestety to trzeba się ciepło ubrać Ale dla chcącego nic trudnego :)Taaa dzisiejszy TERROR pełen konkret ! Gdybyśmy podobny TERROR zrobili na takie Łódzkie zakończenie sezonu było by fajnie ;]Jeszcze np. gdyby wszyscy założyli żółte koszulki na kombinezony/kurtki ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja juz wszystko wiem byku zajrzyj do postu wypadki w okolicy LILI zaliczyla szlifa.... a dzis wlasnie myslalem ze pewnie tak bedzie ..... chyba ktos powinien sobie hobby zmienic... bez urazy oczywiscie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ehh... No cuż, każdy kiedyś, prędzej czy później zaliczy szlifa... Mój pierwszy szlif pozytywnie wpłynął na moją jazdę na motocyklu, zacząłem wtedy myśleć za siebie i za innych użytkowników dróg... Według mnie może przydałby się moto o mniejszej mocy może CBR 125?... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Radzio - masz plusa za dostarczenie fotek Jeżeli chodzi o ślub, to planowałem przyjechać, ale dopiero dziś ok.19 motocykl został skończony, a efekt i tak nie wyszedł piękny, ze względu na brak odpowiednich materiałów Ile naliczyliście maszyn? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 byku raczej w tym przypadku ybr 125 to max ...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Z naszego forum było 10 moto, a ogółem około 30-35 Kilka zdjęć: Ciekawsze zdjęcia dodam gdy spotkam się z Panem Młodym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja jutro dodam fotki jak bedzie mi sie chcialo ::D http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja jutro dodam fotki jak bedzie mi sie chcialo ::D http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gifWysłałem Ci MMS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 widzialem widzialem ale jakos mi przeszlo:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Trochę zdjęć ode mnie - tu wygodniejszy link do ogladania lub czesc zdjec bezpośrednio ponizej: 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi