BykuOCW Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 W tą sobotę mój kolega motocyklista Michał( GSX-R 750 Driver ) bierze ślub. Sprawiło by mu ogromną radość, gdybyśmy pojawili się również na jego ślubie. Z tego co wiem będzie jeszcze jedna, dość liczebna ekipa z którą on lata :)Gdybyśmy tam pojechali to można rozreklamować forum wśród innych motocyklistów Ślub odbędzie się w najbliższą sobotę o godzinie 12.00 w Urzędzie Stanu Cywilnego na Piłsudskiego w Łodzi.Jest kilka opcji - albo pojedziemy z tamtą ekipą pod dom Michała, potem pojedziemy po przyszłą żonę i pod USC, lub spotykamy się od razu pod USC. To zależy od Waszej inicjatywy.Czekam na Wasze opinie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jestem za, aczkolwiek troszkę wczesna pora i chyba nie dam rady wpaść Możliwe, że moje obowiązku wypełnię do godziny 11 przed południem i wpadnę PS: Ja jestem za opcją spotkania się pod USC jak już. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja na sobotę nie mam żadnych planów, więc mogę podjechać już pod dom Pana Młodego, czekam tylko na precyzyjne info co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Myślę, że musimy wybrać, czy jedziemy pod dom Pana Młodego, czy spotykamy się do USC. Lepiej by było gdybyśmy uderzyli jedną ekipą ŁFM, niż w mniejszych grupkach.Dokładne info podam najpóźniej w piątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a o której trzeba było by podjechać po pana młodego bo ja mam egzamin poprawkowy 10-11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Macix.... dawaj mmsa z pytaniami i ogarniesz egzamin w 15 min ) z pomocą ludzi przy google.pl - parę egzaminów już ludkom już tak pomogłem zaliczyć. co do samego spotkania... ja jestem chętny jeśli nie wypali mi jakiś wyjazd poza ŁDZ.... Byku, zarzuć jakiś konkret kiedy i gdzie - to będzie najlepsze rozwiązanie wtedy można się konkretnie zadeklarować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 mnie wszystko jedno choc wydaje mi sie ze lepiej bylo by pod dom Pana mlodego mi pasuje miedze 10 a 15 kazda godzina i kazde miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jeśli nie wyjadę na weekend do W-wy, a pogada się nie rozsypie - jestem na 100%! A co do miejsca - jeśli ślub jest o 12.00 to chyba lepiej spotkać sie na miejscu, np 15min wcześniej.LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak sie wyrobie z czasem to tez podjade pod USC ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Moze i mi uda sie wpasc 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak czas mi pozwoli to chętnie podjadę 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak czas mi pozwoli to chętnie podjadę Co 2 gsxf-y to nie jeden 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Pojechałbym pod USC, byłaby okazja Was poznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dziś po konsultacji z Panem Młodym doszedłem do wniosku, że spotkamy się o godzinie 11.00 pod domem Pana Młodego, potem pojedziemy po jego przyszłą żonę, potem pod USC, a potem odprowadzimy Młodych pod salę.Pod domem Pana Młodego o 11.00 będzie także inna chyba całkiem liczna ekipa motocyklistów.Dom Pana Młodego: Łódź, ul. Sienkiewicza 9 ( jedziemy ul. Sienkiewicza od Piłsudskiego )Dom Panny Młodej: okolice ul. Wólczańskiej ( pojedziemy za Panem Młodym, który niestety będzie jechał Infinity )Urząd Stanu Cywilnego: Piłsudskiego w okolicach REAL'aSala: Gdzieś pod Zgierzem:PProponuje spotkać się o godzinie 10.45 na stacji SHELL na Piłsudskiego, by o godzinie 11 być pod domem Michała ( Pana Młodego )Co Wy na to?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No ja jednak odpadam....ruszam z Lilka do Sulejowa.... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Możemy pojechać na ślub a potem do Sulejowa, ja nie widzę problemu ( dostosuję prędkość do Was - nie ma żadnego problemu ponieważ prawdopodobnie pojedzie ze mną moja dziewczyna ). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No my planujemy wyjechac tak ok 11-12 jak dla mnie nie ma problemu zeby jechac tu i tu ) ciekawe jak Lilka ) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja tez chetnie sie przejade do sulejowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No ja jestem za...im wiecej tym lepiej... a do ktorej chcecie byc na tym slubie ? zalezy nam zeby wyjechac tak ok 11-12 do tego Sulejowa:)Co do tego Sulejowa wyjezdzamy prawdopodobnie o 11 ... Lilka musi byc w domu o 17 wiec nie damy rady uwinac sie ze slubem ale jak ktos chetny to zapraszamy ...spotkamy sie pewnie przy Lukoilu na Pabianickiej/Jana Pawla... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 to szerokosci dziewczyny ja uderzam na slub ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 thanks 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Skoro macie być na 17 w LDZ to nawet gdybyście wyleciały o godzinie 14 z LDZ to byście się na 17 wyrobiły...No ale jeszcze trzeba chcieć :PCzyli jutro dla zainteresowanych zbiórka na Shell'u o godzinie 10.45. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wy byście się wyrobili my byśmy dotarły do domu na 20 ;p A przynajmniej ja xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 do Sulejowa jest ile ? około 60 km, najdłużej tą trasę zrobisz w 1.5H 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ty byś zrobił ;p Jak dotrę w 2 godziny to będę z siebie dumna ;p Jak z Czarną jechałyśmy na Della to trzasnęłyśmy 60km i wyjechałyśmy poza Łódź. Ja zdolna jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi